Johnny's sterrenstal

Dit zijn alle zangers van Het mooiste liedje op SBS6

3 oktober 2019 11:56 | amusement | Door Televizier

© Talpa

SBS 6 heeft na Glennis, Marco, Trijntje, Tino en Anita nu ook alle andere artiesten onthuld die meedoen aan Het mooiste liedje. En dat zijn er heel veel!

De namen van Glennis GraceMarco BorsatoTrijntje OosterhuisTino Martin en Anita Meyer waren al bekend, maar nu heeft SBS6 ook de namen onthuld van alle andere Nederlandse artiesten die meedoen aan Het mooiste liedje

Sterrenstal

Het gaat om een mooie mix van oude bekenden en deelnemers van talentenshows als The Voice of Holland. Het zijn Edsilia Rombley, Maan, Roel van Velzen, Dwight Dissels, Niels Geusebroek, Xander de Buisonje, Jan Dulles, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Lisa Lois, Sjors van der Panne, Berget Lewis, Samantha Steenwijk, Brace, Loes Haverkort, Kimberly Maasdamme en Jennie Lena.

Het mooiste liedje

In Het mooiste liedje brengen deze bekende zangers en zangeressen de mooiste Nederlandse nummers ten gehore. Welke nummers dat zijn, werd afgelopen zomer bepaald met een top 50 waarop mensen konden stemmen. Een wekelijks wisselende vakjury mag in de uitzendingen beslissen welke liedjes doorgaan naar de finale.

Finale

Na vijf afleveringen van Het mooiste liedje zijn er nog tien liedjes over en is het tijd voor de finale. Heel Nederland mag nu stemmen op zijn of haar favoriet. Het mooiste liedje is vanaf zondag 13 oktober om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Meer over