Een van hen is een Temptation Island-verleider

Dit zijn de 8 hotte singles in Ex on the Beach: Double Dutch

25 April 2018 09:53 | amusement | Door Televizier

© MTV
De acht nieuwe kandidaten van MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch zijn bekend. Vanaf 6 mei stappen Alex, Elodie, Jorden, Channah, Roy, Lie, Nico en Jamecia het strand op in Thailand voor een vakantie om nooit te vergeten. En één van hen kennen we nog van Temptation Island!

De singles lijken de vakantie van hun leven te gaan beleven, maar niets is minder waar. Op het eiland kan zomaar ineens je ex uit het water komen aanlopen. Sommige van hen willen verzoening, maar anderen zijn maar uit op één ding: wraak. Wij stellen de (nu nog lachende) singles aan je voor.

Alex

exonthebeach-alex

Alex (27) is een oude bekende: hij was de grootste verleider van Temptation island. Met Ex on the beach wil hij laten zien dat hij meer is dan de verleider die we op tv hebben gezien. Toch omschrijft Alex zichzelf als een echte alfaman: als hij over een festivalterrein loopt grijpen alle mannen gelijk hun vriendin vast. In Thailand belooft Alex zijn goede kant te tonen.

Jorden

exonthebeach-jorden

Jorden (27) uit Amstelveen heeft meer bedpartners gehad dan de gemiddelde Nederlander. Hij houdt er haast een dagtaak aan over. Met 400 bedpartners en 50 trio’s omschrijft hij zichzelf als de ultieme playboy. Zijn doel is om in de villa zoveel mogelijk meiden zijn bed in te krijgen.

Roy

exonthebeach-roy

Roy (25) uit Lanaken is een grote versierder met een Vlaamse tongval. “Ge zijt geen player als ge echt goed erin zijt,” is zijn motto. Roy haat liegende mensen en bad hair-days. Hoewel veel meisjes kwaad op hem zijn omdat ze zich gebruikt voelen, heeft Roy toch een klein hartje. Zijn moeder is namelijk de #1 vrouw in zijn leven: zij maakt zelfs ontbijt voor ieder meisje dat blijft slapen.

Nico

exonthebeach-nico

Nico (23) uit Brasschaat omschrijft zichzelf als flirterig, sportief, ijdel en als een feestvierder. Hij ziet er misschien onschuldig uit, maar deze wolf in schaapskleren date vaak met meerdere meisjes tegelijk. “Meestal na een one-night-stand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als die mij zien.” Die ruziezoekers komen vast en zeker langs in de villa…

Elodie

exonthebeach-elodie

De Hagenees Elodie (23) staat bekend om haar grote mond, maar heeft stiekem een heel klein hartje. Elodie houdt wel van een feestje, waarvan ze regelmatig dronken thuiskomt met een tuinkabouter of bloempot. De no-nonsense feestvierder heeft een oogje op Jordi uit het vorige seizoen en hoopt dat hij of een look-a-like aan zal spoelen op het strand.

Channah

exonthebeach-channah

Channah (23) heeft een imposant lijstje met exen, waaronder enkele BN’ers. We zijn heel benieuwd wie daarop staan. De Amsterdamse is eventplanner en make-up artiest, maar wil eigenlijk piloot worden. Haar doel voor het programma? De liefde vinden.

Lie

exonthebeach-lie

Voor Lie (24) is België eigenlijk te klein. Ze woonde een aantal jaren in LA, waar ze veel tatoeages liet zetten. Lie vindt zichzelf sexy, cute en… psycho. Ze kan er namelijk niet tegen om afgewezen te worden en als ze verliefd is, controleert ze haar partner graag en is ze snel jaloers. Dat gaat vast goed in een huis vol bloedmooie vrijgezellen.

Jamecia

exonthebeach-jamecia

Jamecia (23) runt samen met haar zus een beautysalon in Gent, maar is in het weekend een grote losbol. Er zijn eigenlijk geen dingen die ze niet zou doen op TV; ze houdt van aandacht en weet van jongs af aan al dat ze voor de camera wil staan. Boven aan haar bucketlist staat een shoot voor de Playboy. Jamecia hoopt in de villa haar ideale partner te vinden en vindt Alex echt een droomman… Komt dat even goed uit!

Ex on the beach: double Dutch is vanaf 6 mei elke zondag om 22.00 uur te zien bij MTV.

Lees ook: Het kon niet missen, we herkenden Alex Maas al aan zijn tattoo’s in de promo.

Meer over