Dit zijn de deelnemers van Dance Dance Dance 2018

5 maart 2018 11:34 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

De deelnemers van het RTL-programma Dance Dance Dance zijn bekend. In de vierde reeks zullen opnieuw vijf BN’er-duo’s hun dansmoves laten zien door bekende videoclips na te doen.

Vanaf vandaag zullen presentatrice Bridget Maasland en haar goede vriend en acteur Jelle de Jong zich letterlijk in het zweet werken tijdens de trainingsperiode. Ook liefdesduo Holly Mae Brood en Soy Kroon, beide acteurs in Nieuwe Tijden, gaat voor de winst. Net als voorgaande jaren is er weer een GTST-team: voormalig GTST-collega’s Britt Scholte en Urvin Monte gaan de dansvloer op.

Patrick Martens

Presentatrice Marlayne Sahupala is van plan indruk te maken met haar dansoptredens samen met presentator en acteur Patrick Martens. Als kers op de taart doen kookbuddies Miljuschka Witzenhausen en London Loy mee. Zij streden tijdens de Food Truck Challenge van 24Kitchen tegen andere chefs op foodtruckfestivals door heel Nederland, maar ditmaal gaan ze de strijd op de dansvloer aan.

Timor Steffens

Voordat we de danskoppels kunnen zien schitteren, beginnen ze eerst aan een maandenlange trainingsperiode. Dat is wel nodig met de amazing choreografieën die Timor Steffens in gedachten heeft. “Ik ga er samen met alle choreografen en dansers voor zorgen dat iedereen next level performances gaat geven,” zegt de danser. “Het is en blijft Dance Dance Dance.” Timor zal dit jaar opnieuw jureren, samen met zijn vertrouwde crew Igone de Jongh en Dan Karaty. Chantal Janzen en Jandino Asporaat presenteren het programma.

De opvolgers van Zoey en Marnix

De loodzware training voor het programma is niet voor niets: elk koppel verdient met hun deelname sowieso een bedrag van 25.000 euro voor een door henzelf gekozen doel. Het winnende duo krijgt maar liefst 100.000 euro om te schenken aan hun goede doel. Vorig jaar wonnen Miss Nederland Zoey Ivory van der Koenen en haar goede vriend Marnix Lenselink.

Dance Dance Dance is in het najaar te zien bij RTL 4.

Lees ook: Tijdens de vorige Dance Dance Dance maakte Maan de jury aan het huilen.

Meer over