Op de vlucht in Noorwegen

Dit zijn de deelnemers van Hunted into the Wild VIPS

19 februari 2024 17:30 | amusement | Door Tessa Kok

© Elvin Boer
De deelnemers van Hunted into the Wild VIPS zijn bekend! Voor het nieuwe seizoen slaan twaalf bekende Nederlanders op de vlucht in Noorwegen. In teams van twee gaan ze de strijd aan om de hunters voor te blijven en uiteindelijk via het extractiepunt het land te ontvluchten.

Deelnemers

Aan het seizoen van Hunted into the Wild VIPS doen zes duo's mee. Dat gaat om TikTokkers Pieter Valley en Appie Mussa, Kriss Kross Amsterdam dj's Sander en Jordy Huisman, natuurkenners Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, zangeres Do en model Loiza Lamers, ex-basketbalster Chatilla van Grinsven en cabaretier Steven Brunswijk en televisie,- en theatermakers Krista en Marcelle Arriëns (De Sekszusjes).

Op de vlucht in Noorwegen

In de wildernis, waar alle uitdagingen op de loer liggen, zijn de voortvluchtigen volledig op zichzelf aangewezen. De zes duo's worden per helikopter gedropt en slaan tegelijk op de vlucht. Aan de duo's de taak om aanwijzingen te vinden die leiden tot het extractiepunt.

Operationeel leider Marcel van der Ven onderzoekt samen met zijn gespecialiseerde team alle beelden en aanwijzingen die binnenkomen over de deelnemers. Samen met drie mobiele hunterteams doen ze er alles aan om de voortvluchtigen te vinden.

Hunted into the wild VIPS is vanaf maandag 1 april om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 te zien.

Meer over