Voorproefje

Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Videoland-serie Geuze & Gorgels: Geen Controle

31 juli 2023 12:31 | amusement | Door Tessa Kok

© Jasper Rens van Es

Fans van Monica Geuze en Kaj Gorgels kunnen binnenkort genieten van hun nieuwe Videoland-serie Geuze & Gorgels: Geen Controle. RTL en Videoland geven kijkers alvast een voorproefje, want vandaag zijn de eerste beelden van de serie gedeeld.

Roadtrip door Europa

In de nieuwe Videoland-serie Geuze & Gorgels: Geen Controle worden Monica Geuze en Kaj Gorgels op pad gestuurd voor een leuk, zwaar en onvergetelijk avontuur. De twee beste vrienden maken een roadtrip door Europa. Tijdens die roadtrip doen ze niet wat ze zelf willen, want ze hebben de leiding compleet uit handen gegeven. De trouwe luisteraars van de best beluisterde podcast van Nederland, Geuze & Gorgels, nemen namelijk de controle over. Monica en Kaj hebben geen idee wat ze te wachten staat en letterlijk alles wordt voor het duo besloten. 

Onverwachte wendingen

De vraag is hoe Geuze en Gorgels omgaan met het feit dat ze totaal geen controle hebben over wat ze gaan doen. Ze komen langs de meest verrassende plekken en de serie zit vol met onverwachte wendingen. De kijkers zien hoe Monica en Kaj afhankelijk zijn van de opdrachten die hun trouwe volgers aan ze geven.

Makkelijk wordt het niet voor de twee vrienden, want van luxe is geen sprake en hun grootste angsten worden aangewakkerd. De opdrachten die ze voorgeschoteld krijgen zijn zeer divers, het duo maakt van alles mee wat ze vooraf nooit hadden kunnen bedenken. Van het regisseren van een pornofilm tot elkaar tatoeëren in Boedapest, er komt van alles voorbij.

Hieronder vind je de eerste beelden van de gloednieuwe Videoland-serie. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Geuze & Gorgels: Geen Controle bestaat uit zes afleveringen en is vanaf woensdag 9 augustus wekelijks bij Videoland te zien. De serie wordt geproduceerd door Tonny Media.

Meer over