Veelbelovend

Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe programma Ranking the Talent

30 oktober 2023 10:37 | amusement | Door Esther Hut

© William Rutten

De nieuwe talentenjacht Ranking the Talent gaat dit weekend van start en als we Johnny de Mol mogen geloven gaan kijkers hun ogen niet geloven bij het zien van de talenten die voorbij gaan komen in het SBS-programma.

De presentator geeft ons vast een kijkje achter de schermen.

Ranking the Talent

Bij Ranking the Talent zit er eens een keer geen vakjury klaar om de acts te beoordelen, maar heeft het 500-koppige publiek de touwtjes in handen. Zij gaan op hun eigen gevoel en smaak af en geven elk talent een cijfer van 1 tot 10. Waardoor er een ranking ontstaat. De BN’ers die te gast zijn moeten weer raden hoe het publiek heeft gestemd.

In een vooruitblik is te zien dat in de eerste aflevering Frits en Barbara Barend en Frank Dane met Tim Klijn in het BN’ers blok zitten en de gok gaan wagen.

Wereldacts

Ook is al te zien dat we veel verschillende acts voorbij zien komen. Van zang, dans, violisten en variété. “Het zijn acts waarvan je je afvraagt ‘waarom komen die nog optreden in Nederland?’” laat Johnny weten.

Ook William Rutten, die aanwezig was tijdens de opnames, is erg enthousiast over het programma. “Het zijn echte wereldacts. Je krijgt acts te zien die je alleen maar in hele grote wereldcircussen ziet. Het is een enorme aanrader.”

Half miljoen aan prijzen

Vanaf de bank thuis kan er ook gewoon meegedaan worden. Kijkers kunnen namelijk op hun telefoon via de gratis app meespelen en raden welke acts de meeste punten hebben gekregen. Johnny verklapt dat er flink met geld is gesmeten, want er zou voor meer dan een half miljoen euro aan prijzen verdeeld worden. Van een stofzuiger tot kaartjes voor Max Verstappen in Zandvoort.

Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van het programma.

Wanneer is Ranking the Talent op tv?

Ranking the Talent is vanaf zaterdag 4 november om 20:00 uur te zien op SBS6.

Meer over