Nog even geduld

Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam

28 augustus 2023 11:37 | amusement | Door Tessa Kok

© AVROTROS

Binnenkort gaat alweer het zevende seizoen van Flikken Rotterdam van start. De gloednieuwe reeks draait om het wantrouwen tussen officier van justitie Hein berg en de andere teamleden. 

Seizoen 7

Hein Berg, gespeeld door Huub Stapel, heeft een belangrijke rol in het zevende seizoen van Flikken Maastricht. De officier van justitie trekt de conclusie dat er een informant in het team zit en duikt daarom in het verleden van zijn teamleden. Dat gebeurt niet onopgemerkt. want Stan, Nouchka, Dries en Carolien ontdekken dat Hein bezig is met een onderzoek. Ze dagen hem daarom uit om hier verantwoording over af te leggen.

Hein deelt zijn bevindingen echter niet en ontdekt dat de informant nergens voor terugdeinst om zijn of haar identiteit verborgen te houden. En dat brengt weer een hoop consequenties met zich mee.

Eerste beelden

AVROTROS heeft onlangs de eerste beelden van het nieuwe seizoen van de politieserie gedeeld. Deze kun je hieronder bekijken.

De fans van de serie moeten nog heel even geduld hebben. Flikken Rotterdam is vanaf vrijdagavond 15 september om 20.35 uur te zien op NPO 1. Het seizoen telt tien afleveringen.

Meer over