Bonte dierenparade

Dit zijn de eerste kandidaten van tweede seizoen The Masked Singer

5 september 2020 08:43 | amusement | Door Jef Willemsen

© William Rutten
De makers van The masked singer weten hoe je de spanning opbouwt en laten voorzichtig doorsijpelen welke personages dit seizoen hun opwachting maken. Het belooft een bonte beestenboel te worden.

In de eerste promobeelden waren de nieuwe gezichten al vluchtig te zien, nu heeft RTL ook de officiële persfoto's van William Rutten vrijgegeven. 

Meer deelnemers

In het eerste seizoen maakten twaalf BN'ers hun opwachting in de pakken, dit seizoen zijn het er maar liefst vijftien. Dat betekent extra raadplezier voor Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling die slechts de namen van de personages weten: De Aap, Astronaut, Lama, Vos, Yeti, Panter, Koning, Kameleon, Skelet, Vlinder, Vuurvogel, Zebra, Neptunus, Motormuis en Dinosaurus. En zo zien de eerste vijf eruit... 

Van links naar rechts: Motormuis, Skelet, Yeti, de Aap en de Zebra. Op basis van het voorkomen is al aan te nemen dat een vrouw achter het Skelet schuil gaat, al kunnen de andere vier met een beetje handigheid óók een dame verhullen.

Het grote raden begint weer in The masked singer vanaf vrijdag 25 september om 20.00 uur op RTL 4.

Meer over