Eerste trio...

Dit zijn de finalisten van Dance Dance Dance

26 oktober 2019 09:35 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
De finalisten van het eerste SBS-seizoen Dance dance dance zijn bekend. De eindstrijd van de danswedstrijd belooft spannender dan ooit te worden.

Aan het begin van de halve finale waren Danny en dochter Bo de Munk, de zusjes van OG3NE en Vinchenzo en YouTuber Nochtli Peralta nog in de race.

Exit Danny en Bo

Onder leiding van Wendy van Dijk en Jandino Asporaat lieten de kandidaten nog één keer alles zien. Maar vooraf leek de uitslag al vast te staan: Danny de Munk (49) moest het al vanaf de start meer hebben van zijn aanstekelijke charisma dan z'n strakke moves en vlak voor de finale kostte hem dat de kop. 

OG3NE versus Vinchenzo

Vinchenzo en Nochtli bleken na maanden training feilloos op elkaar ingespeeld en dat leverde hen naast mooie jurypunten ook een finaleplek op. De drie dames van OG3NE bereikten de finale door een ontroerende solodans van Amy op Rolling in the deep van Adele. De jury kon niet anders dan drie maal 10 punten geven, waardoor Lisa, Amy en Shelley als eerste trio ooit meedoen aan de finale van Dance dance dance.

Meer over