Eindstreep is in zicht

Dit zijn de finalisten van Heel Holland Bakt 2024

11 maart 2024 10:23 | amusement | Door Esther Hut

© Elvin Boer/MAX

Na acht weken vol spanning is hét moment weer aangebroken in Heel Holland Bakt. Wie mag zich dit seizoen de beste thuisbakker van Nederland noemen?

Deze drie bakkers nemen het in ieder geval tegen elkaar op in de finale van het elfde seizoen.

Heel Holland Bakt

Acht weken lang hebben Aruna Sitaram, Susan Veninga en Tim Huijser alles gegeven en nu is de eindstreep in zicht. Nog één keer moeten ze tegen elkaar strijden tijdens de finale. De eerste opdracht heeft nog niet heel veel te maken met bakken, want ze moeten namelijk suikerblazen. 

Als laatste staat natuurlijk, net als elk jaar, het spektakelstuk op het programma. Dit keer moeten de Aruna, Susan en Tim zich van hun meest romantische kant laten zien en een spectaculaire voorjaarsbruidstaart bakken.

few

André van Duin

Uiteraard is André van Duin er tijdens de finale weer gewoon bij. Hij moest namelijk tijdens de halve finale verstek laten gaan omdat hij zich niet lekker voelde. Vanuit bed had hij via een tablet nog wel contact met zijn mede-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Mercedes Roggen

Vorig jaar won Mercedes Roggen het tiende seizoen van Heel Holland Bakt en ontving toen een speciaal voor het jubileumseizoen gemaakte bokaal van chocolade. Alleen sneuvelde die niet lange tijd later.

De finale van Heel Holland Bakt is te zien op zondag 17 maart om 20:25 uur op NPO1.

Meer over