Evi sneuvelt in halve finale...

Dit zijn de finalisten van It takes 2

29 april 2018 08:59 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
De kaarten zijn geschud: de finalisten van het derde seizoen van It takes 2 zijn bekend. De vier overgebleven zingende BN'ers zijn aardig aan elkaar gewaagd.

In de halve finale moesten de nieuwbakken zangers naast een duet met hun coach wederom ook solo aan de bak. Nadat de jury haar over de performances had laten schijnen bleken Evi Hanssen, Jörgen Raymann en Leo Alkemade in de gevarenzone te zitten.

Exit Evi

Uiteindelijk was het oordeel van de publieksjury genadeloos: Evi Hanssen moest het veld ruimen. De Vlaamse presentatrice nam haar verlies sportief af en zwaaide stralend af. Daardoor zijn de vier finalisten presentator Jörgen Raymann, komiek Leo Alkemade, dj Eva Cleven en YouTube-ster Dionne, beter bekend als OnneDi.

OnneDi versus Eva

De finale lijkt te gaan tussen Eva en Dionne. Het tweetal verbluft zowel jury als publiek al weken met hun vocale talenten. Over een week wordt duidelijk wie de opvolger wordt van Jan Versteegh, winnaar van het eerste seizoen, en Bibi Breijman die vorig jaar met de eer ging strijken. 

Meer over