Wie wordt de winnaar?

Dit zijn de finalisten van Stars on Stage

2 februari 2024 21:30 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL
Vanavond streden de laatste vier BN’ers in Stars On Stage om een plek in de finale. Na wederom een aantal prachtige optredens is inmiddels duidelijk wie er volgende week gaan strijden om de winst.

De finalisten zijn bekend! Michel Mulder, Susanna Klibansky en Emma Heesters gaan in de grote finale de strijd met elkaar aan.

Spannende halve finale

In de halve finale van de talentenjacht namen Emma Heesters, Michel Mulder, Glen Faria en Susanna Klibansky het tegen elkaar op. Zij werden beoordeeld door vaste recensenten Albert Verlinde en Paul de Leeuw en musicalsterren Carolina Dijkhuizen en Freek Bartels.

De halve finale begon goed voor Michel Mulder, want met zijn duet met Gaia Aikman uit de musical Belle en het Beest behaalde hij de maximale score van 20 sterren. Glen Faria zong met Nyassa Alberta een duet uit de musical Tina Turner en ontving 12 sterren voor zijn optreden.

Susanna Klibansky wist met haar duet met Milan van Waardenburg veel indruk te maken. Ze zongen samen een nummer uit de musical Frozen. Susanna behaalde 20 sterren met haar optreden. Emma Heesters mocht in de halve finale een nummer zingen met Nandi van Beurden. Zij zongen een lied uit de The Prince of Egypt-musical, dat voor Emma uiteindelijk 17 sterren opleverde.

Glen en Emma kwamen terecht in de Final Curtain. Daarin was Emma met 71% van de stemmen te sterk voor Glen.  

Finalisten

In de grote finale strijden de drie overgebleven BN'ers om de titel van nieuwe musicalster van Nederland. De finale van Stars on Stage is volgende week vrijdag om 20.00 uur op RTL 4 te zien.

Meer over