Wie kozen de coaches?

Dit zijn de finalisten van The Voice Senior

De knockouts zitten erop en de coaches hebben gekozen. Met deze acts gaan ze de strijd aan in de finale van de eerste editie van The voice senior

In de reguliere Voice of Holland seizoenen worden de knockouts over meerdere afleveringen uitgesmeerd. Daar was nu geen tijd voor: in één avondvullende afvalrace werden de kaarten geschud. 

Team Borsato

Marco Borsato gaat de finale in met een beproefde succescombinatie. Voormalig taxichauffeur Georges Lotze uit Purmerend gaat samen met de blinde crooner Bob Bullee mee richting de eindstrijd. Bob schopte het al eens ver in Holland's got talent als de Nederlandse Frank Sinatra.

Team Ilse

Ilse de Lange heeft op haar beurt gekozen voor variatie. Ze verschijnt ten tonele met Annet Hesterman, die bij haar auditie de stip niet kon vinden, maar daarna vriend en vijand verbaasde met haar verbluffende versie van de Tina Turner klassieker Nutbush city limitsZe krijgt gezelschap van de multi-instrumentalist Wil Nelemans die bij zijn auditie Piano man zong en Ilse direct mee kreeg.

Team Geer & Goor

Het leek bijna onvermijdelijk, maar uitgerekend in het team van Gerard Joling en Gordon zit het enige duo van deze competitie. De mannen kozen voor de Zwolse zangees Mick Woearbanaran en Henk Klompmaker die elk genre van de 50s tot de 80s lijken te beheersen. Ze krijgen versterking van Jimi Bellmartin wiens krachtige soulklanken hem ver kunnen brengen volgens de coaches.

Team Angela

Angela Groothuizen bracht haar team terug tot Noble en Lain. Bij haar auditie verbluft de 71-jarige Noble de coaches met haar versie van de Amy Winehouse hit Back to black. Ze vindt zanger Lain Barbier naast zich, de man met naar eigen zeggen de "krachtigste strot van Nederland". Maar is dat genoeg voor de eindzege?

Finalisten Voice Senior

Meer over:

Reageren