Humor en onvergetelijke fragmenten

Dit zijn de gasten van seizoen 2 van Bij Van Duin op de Achterbank

14 februari 2024 14:29 | amusement | Door Marjolein Vos

© Elvin Boer/MAX
De gasten van de tweede serie van Bij Van Duin op de Achterbank zijn bekend. In het populaire programma gaat André van Duin in gesprek met zijn collega's over hun vak.

In een persbericht deelt Omroep MAX nu wie er bij Van Duin op de achterbank plaatsnemen.

Namen

Het zijn dit seizoen niemand minder dan Richard Groenendijk, Claudia de Breij, Karin Bloemen, Najib Amhali, Ronald Goedemondt en Freek de Jonge. Aan het concept is niks veranderd. Nog steeds brengt hij zijn gasten van A naar B met ondertussen gesprekken en fragmenten en vooral veel humor en gelach. En natuurlijk blijft het weer een verrassing wie er achter het stuur kruipt. 

Humor

Zelf kijkt André heel erg uit naar het nieuwe seizoen van het programma. "Opnieuw krijg ik de kans om mijn passie voor humor te delen met zulke getalenteerde collega's. Met deze fijne namen wordt het ongetwijfeld weer een feestje op de achterbank. Ik heb veel zin om met iedereen in gesprek te gaan." 

Eerste aflevering

De eerste aflevering is met Richard Groenendijk. Samen rijden ze naar het Nieuwe Luxor Theater, de plek waar Richard moet optreden met zijn show. Hij neemt fragmenten mee van Daniël Arends, Karin Bloemen en Brigitte Kaandorp tot René van Meurs. Ook vertelt hij over zijn goede vriendin én regisseur van zijn shows Wimie Wilhelm die in september 2023 overleed. 

Het nieuwe seizoen van Bij Van Duin op de Achterbank start op zaterdag 24 februari om 22.05 uur op NPO1.

Meer over