ONDER MEER CHANTAL JANZEN

Dit zijn de juryleden van de nieuwe RTL-talentenjacht

21 Mei 2018 09:20 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Bij RTL 4 hadden ze een lumineus idee: laten we eens een talentenjacht proberen. Dat resulteerde in de aankondiging van The talent project, dat in het najaar van dit jaar op televisie verschijnt. De juryleden van het programma zijn nu ook bekend.

Niemand minder dan Caro Emerald, Roel van Velzen en Chantal Janzen maken hun opwachting in het programma. Zij moeten gaan bepalen of de kandidaten voldoende geschikt zijn om te worden toegelaten tot de heuse Talent Project Academy.

Eerste klus voor Caro

Plaatsnemen in de jury van The talent project is overigens de eerste televisieklus voor Emerald. De zangeres maakte tot nu toe in haar carrière indruk met het verkopen van muziek. Van haar debuutalbum gingen 250.000 exemplaren over de toonbank.

Ontwikkeling

In het persbericht van RTL 4 zegt Emerald er het volgende over: "The Talent Project biedt een fantastisch platform voor jong talent waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan ontwikkeling. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om zo’n kans te krijgen, want dat kan het verschil maken. Dat maakt het zo bijzonder voor mij om aan dit programma mee te werken."

Ook Janzen benadrukt de ontwikkeling van de deelnemers. "Nederland stikt van het talent maar je moet maar net de juiste mensen om je heen hebben. Bij ons krijgen ze de kans om zichzelf verder te ontwikkelen met behulp van verschillende coaches om uiteindelijk op het grote podium te schitteren."

Het exacte moment van uitzenden is nog niet bekend, maar het gaat in ieder geval het najaar worden.

Meer over