Dit zijn de kandidaten Temptation Island 2017

18 januari 2017 16:00 | amusement | Door Televizier

© RTL5

Zon, zee, strand en een hoop vrijgezellen. Dé ingrediënten van een nieuw seizoen Temptation island. Vier stellen en acht begerige verleiders samen op het zonnige Thailand. Dat wordt genieten.

Ook dit seizoen ligt de presentatie in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Volgens Brandsteder wordt het een heftig seizoen. ‘Ik kan verklappen dat het goed fout gaat.’ 

Marvin

Dat zou niet voor het eerst zijn, maar dat is natuurlijk ook het doel van het programma. In het vorige seizoen bakte vooral Marvin ze bruin en bedonderde zijn vriendin aan de lopende band. Het was zelfs zo erg dat kijkers zich afvroegen of Marvin was ingehuurd om het programma op te leuken. 

Relatietest

De koppels op Temptation island bestaan uit twee Nederlandse en twee Vlaamse stellen, van wie de meesten eerder buiten de pot hebben gepist. De stellen worden elf dagen lang van elkaar gescheiden. Allemaal hebben ze één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Om de paar dagen krijgt de partner een filmpje voor zijn kiezen waarin te zien is hoe de ander zich prima heeft vermaakt met de acht verleidelijke vrijgezellen.

Deelnemers

Dit zijn de dappere deelnemers van 2017: de Nederlandse Niels (26) en Rosanna (24) hebben ruim twee jaar een relatie en wonen sinds acht maanden samen. Tijdens het stappen krijgen beiden veel aandacht, maar konden tot nu toe de verleiding weerstaan.

De Vlaamse Lize (23) en Jefferson (21) zijn een jaar bij elkaar. Jefferson heeft zijn vriendin al eerder bedrogen, dus Lize acht de kans groot dat hij in de herhaling valt.

Ook de Nederlandse Merijn (24) is niet altijd even trouw aan zijn vriendin Lisa (21). In hun relatie van anderhalf jaar kwam Lisa erachter dat Merijn met andere vrouwen praat.

De Vlaamse Jolien (23) en Herbert (22) zijn al zes jaar bij elkaar. Herbert wil zijn vriendin bewijzen dat hij trouw kan blijven, want dit is in het verleden wel eens anders geweest.

Temptation-baby

In november vorig jaar werd de eerste Temptation-baby geboren. Kirsten en Regilio, uit het eerste seizoen, zijn de ouders en verklapten in de tiende aflevering dat Kirsten zwanger was. Zij bleven elkaar wel trouw. Kunnen de stellen de verleiding weerstaan en wordt het weer een vruchtbaar seizoen?

Wie weerstaat de verleiding op Temptation island?

Het nieuwe seizoen start op donderdag 2 februari bij RTL 5. 

Lees ook: 
Dit zijn de hitsige verleiders van Temptation Island 2018

Meer over