Met uniek trio!

Dit zijn de kandidaten van Dance Dance Dance 2019

2 maart 2019 08:26 | amusement | Door Jef Willemsen

© Talpa
Alle kandidaten van het vijfde seizoen Dance dance dance zijn bekend. De nieuwe reeks van de Talpa-show is dit najaar voor het eerst te zien bij SBS6.

De afgelopen weken hebben de deelnemende koppels zich voorzichtig onthuld via social media. De eerste die zich bekend maakte was acteur Thomas Cammaert.

Vijf koppels

Maar nu regent het kandidaten. Zo onthulde Danny de Munk dat hij samen met zijn dochter Bo meedoet aan de show. Later die dag kwam ook acteur Géza Weisz uit voor zijn deelname, samen met partner Sharon Doorson. Thomas Cammaert bleek te gaan dansen met collega actrice Susan VisserVoice-finalist Vinchenzo doet mee met YouTuber Nochtli Peralta Alvarez en lijkt daarmee al verzekerd van een finaleplek. Het vijfde en laatste duo blijkt een trio: de zussen van OG3NE doen met z'n drietjes mee. 

Dance Dance Dance kandidaten 2019

Danstraining

De kandidaten gaan nu een maandenlang trainingstraject in om conditie op te bouwen en (basis)moves onder de knie te krijgen. Ook dit seizoen dansen ze weer bekende clips na. Wendy van Dijk en Jandino Asporaat kondigen de acts dit najaar aan bij SBS6.

Lees ook: Dit waren vorig jaar de winnaars

Meer over