Bram Krikke

Dit zijn de kandidaten van De Villa

23 oktober 2019 11:36 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL 5
Een tijdje geleden werd al bekend dat RTL 5 de datingshow De villa nieuw leven ging inblazen. En nu weten we ook wie er mee gaat doen.

In De villa voorspelt een computerprogramma vooraf welke van de acht deelnemende vrijgezellen het best bij elkaar passen. De vier vrouwen en vier mannen brengen daarna een week met elkaar door in een villa in Spanje in de hoop dat de vonk overspringt. Aan het eind van de week moet blijken of de computer de liefdesmatches wist te voorspellen.

Bram Krikke is de voice over van De villa.

De kandidaten

En dit zijn de kandidaten die zin hadden in dit liefdesexperiment. Van links naar rechts: 

Carlos

De 24-jarige Carlos is met zijn 2.10 meter met recht een boom van een vent. Geen wonder dus dat basketballen een van de favoriete hobby's is van deze half-Guatemalaanse ICT-student. Heeft hij een flinke slok op, dan komt soms zijn alter-ego Antonio tevoorschijn en wordt het al snel véél te gezellig. Hij zoekt in 'De Villa' naar een curvy meisje met veel humor.

Steve

De Brabantse Steve is 26 jaar en heeft, zoals zijn looks al doen vermoeden, een modellencarrière achter de rug. Hij is erg sportief en is elke dag in de gym te vinden. In 'De Villa' hoopt hij een knap meisje te vinden met wie hij een toekomst kan opbouwen.

Roxanne

Voor deze 24-jarige Kaapverdiaanse beauty is niks te gek: "Ik ben gelovig, maar ik doe alles wat God verboden heeft." Haar type? Stoere, gespierde mannen met veel tattoos, die zichzelf goed verzorgen en houden van een feestje. Roxanne omschrijft zichzelf als ingewikkeld. Zal de computer haar perfecte match weten te vinden?

Maja

De 24-jarige Maja is van alle markten thuis. Zo werkt ze als grimeur, doet ze modellenwerk én wordt ze opgeleid tot lerares maatschappijleer. Haar Servische, Kroatische en Macedonische roots helpen haar bij haar versierpogingen: "Mijn ogen doen al veel." In 'De Villa' zoekt ze naar een lange, brede man met een mooie lach en vooral een loyaal en zorgzaam karakter.

Julia

De half-Nigeriaanse Julia is negentien jaar en gaat recht op haar doel af: "Als ik iets zie wat ik wil hebben, krijg ik het altijd." Wat wil ze dan precies? Een blonde man met lichte ogen die zorgzaam is en haar wanneer nodig ook op haar plek weet te zetten. Een jongen die té lief is, is niks voor Julia.

Rachelle

De 20-jarige Rachelle is een echt Brabants feestbeest. Relaties uit het verleden hebben haar vertrouwen in mannen beschadigd en ze zoekt in 'De Villa' daarom naar een eerlijke, betrouwbare jongen. Lijkt hij toevallig nog een beetje op Zac Efron? Dan heeft Cupido zeker raak geschoten bij Rachelle!

Izzy

Izzy is een zorgzame, sociale jongen die geen feestje overslaat en praatjes maakt met iedereen. De 25-jarige Bosniër omschrijft zijn ideale type als een pittige dame met een donkere huid, krullen en een zandloperfiguurtje. Vindt deze Clyde zijn Bonnie in 'De Villa'?

Yoshi

Yoshi is 24/7 met fitness bezig; zijn grote passie. Het is al een tijd geleden dat de 23-jarige bad boy voor het laatst passie in de liefde heeft gevoeld en hij hoopt dit in 'De Villa' te vinden. In zijn zoektocht naar de perfecte match gaat Yoshi niks uit de weg: "Als het nodig is, kan ik andermans vrouw voor me winnen."

De Villa is vanaf woensdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5

Meer over