Grote namen!

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe RTL4-programma Stars on Stage

14 december 2023 19:04 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Rob Jacobs/RTL
Het was al even bekend dat RTL4 de musicalwereld in zou duiken met Stars on Stage, maar nu is ook bekend welke BN'ers hun opwachting maken in het muziekprogramma. En daar zitten grote namen die een aardig mopje kunnen zingen tussen!

In een aankondiging op Instagram maken presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder de acht namen van BN'er bekend die deelnemen aan Stars on Stage. Dat zijn Sylvia Geersen, Emma Heesters, Susanna Klibansky, Gerard Joling, Lisa Loeb, Glen Faria, Michel Mulder en John de Bever. Zij zullen zich moeten bewijzen tegenover Paul de Leeuw en Albert Verlinde. Het tweetal heeft ook een rol gekregen bij Stars on Stage.

Rol

In Stars on Stage worden zij door professionals uit de musicalwereld klaargestoomd voor de rol van hun leven: overtuigen en verrassen in een groots musical optreden. In Stars on Stage komen alle populaire musicalsongs voorbij en daarbij alle facetten van de musicalwereld. Dus mét decors, kostuums, dansers en een streng panel van recensenten dat hen zal beoordelen.

Stars on Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL4.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Meer over