Donnie en Tess Milne

Dit zijn de kandidaten van The Big Escape 2020

27 januari 2020 12:14 | amusement | Door Irma Tomas

© Nico Kroon
De kandidaten van het nieuwe seizoen van The big escape zijn bekend. O.a. rapper Donnie waagt zich aan het tv-spelletje waarin er maar een ding telt: ontsnappen.

Naast Donnie wagen ook de volgende mannen zich aan een stel hele mooie escape rooms. YouTuber QuCee, acteur Nick Golterman, liedjesschrijver Glen Faria (bekend van Duurt te lang) en YouTuber Gio. 

De vrouwen

Bij de dames zijn het musicalster Anouk Maas, presentatrice Renate Gerschtanowitz, presentatrice Tess Milne, actrice Lucretia van der Vloot en YouTuber Marije Zuurveld die als winnaar uit de bus willen komen. 

Lauren Verster

Het is het derde seizoen van The big escape, de eerste twee seizoenen werden gewonnen door Linda Hakeboom en Juvat Westendorp. De deelnemers bevinden zich per aflevering in een andere tijd. Zo starten ze in de tijd van de hoogovens, bouwen ze piramides zoals de oude Egyptenaren dat 4000 jaar geleden deden, gaan ze back to the future en betreden ze het geheim genootschap van de Illuminaten. Ook ditmaal is de presentatie in handen van Lauren Verster

 

Meer over