Dit zijn de kandidaten van zangcompetitie It takes 2

De acht kersverse kandidaten voor het RTL-programma It takes 2 zijn bekend. Onder andere Bert van Leeuwen, Robin Martens en Marieke Elsinga gaan hun zangkunsten laten horen.

De overige deelnemers zijn acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, hair- en make-upartist Mika van Leeuwen, dj en presentatrice Eva Cleven, YouTuber Dionne Slagter en de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen. Evi Hanssen is de allereerste Bekende Vlaming die meedoet aan het programma.

Bert van Leeuwen

De kandidaten werden al eerder geteased in een geheimzinnige blurry foto van RTL op Instagram. Sommige kandidaten waren vrij makkelijk te raden, maar nu is het hoge woord eruit. Presentator Bert van Leeuwen heeft er in ieder geval zin in. “Ik zing altijd wel en dat vind ik erg leuk om te doen. Ik loop altijd te galmen,” zegt de misschien wel toekomstige zanger in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. Bert ziet zichzelf “een beetje als de lijstduwer” van het programma. “Om de mensen te laten kijken en vooral te laten lachen denk ik,” aldus Bert.

It takes 2

In het programma It takes 2 kunnen bekende Nederlanders en voor het eerst een bekende Vlaming met geen of nauwelijks zangervaring laten horen wat ze vocaal in huis hebben. De onontdekte zangers en zangeressen worden daarbij ondersteund door drie bekende artiesten uit de Nederlandse muziekindustrie. Trijntje Oosterhuis is één van de professionals en dit jaar wordt ze voor het eerst bijgestaan door Romy Monteiro en DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal.

Ronnie Flex

De strenge doch rechtvaardige vakjury beoordeelt de optredens met een cijfer. Ronnie Flex debuteert in het nieuwe seizoen als jurylid naast Angela Groothuizen en Gerard Ekdom. Uiteindelijk bepaalt een publieksjury welk van de kandidaten met de minste punten naar huis wordt gestuurd.

It takes 2 is vanaf 24 maart om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Lees ook: Ronnie Flex wil zich door It takes 2 laten verrassen.

Meer over:

Reageren