Dit zijn de koppels van Temptation Island 2018

Het feest kan beginnen! Na de verleiders, de verleidsters zijn nu ook de koppels bekend. Wij kunnen niet wachten tot 1 februari.

Lees ook: Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2018 én dit zijn de verleiders van Temptation Island

Tim (30) en Deborah (25)

Afbeelding

Dit koppel uit Aalst is al drie jaar bij elkaar. Tim en Deborah hebben elkaar ontmoet in de kledingwinkel waar Deborah op dat moment werkte. Tim had haar al een aantal keer gezien en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En dat was een goede zet. De twee hielden contact op Facebook en begonnen te daten. Waarom kozen ze voor elkaar? Tim houdt erg van haar tanden en achterwerk. Deborah is helemaal wild van zijn karakter. Volgens haar is hij een stoere macho die heel lief is.

Toch is het koppel niet altijd gelukkig geweest. Tim en Deborah zijn zelfs al een aantal keer uit elkaar geweest. Waarom? Naar eigen zeggen door hun botsende karakters. Tim is een echte party-animal en stond bekend als de playboy van Aalst. Deborah is compleet anders: zij heeft haar leven het liefst helemaal uitgestippeld en wordt erg koppig als hiervan wordt afgeweken.

Tim hoopt dat Deborah na het avontuur minder koppig en jaloers is. Deborah gaat ervan uit dat Tim na Temptation actiever in het leven zal staan. Wat zijn de plannen na Temptation Island? Samenwonen!

Kevin (22) en Megan (18)

Afbeelding

Het jonge stel Kevin en Megan komt uit het Vlaamse Oostende en is een jaar samen. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een avond stappen. Kevin is een koppige jongen die arrogant uit de hoek kan komen. Hij houdt er niet van als hij door iemand wordt gecommandeerd. Ook is hij een losbol en gaat hij vaak naar nachtclubs. Megan is daar minder fan van, zij blijft liever thuis.

Het koppel heeft een duidelijke reden waarom het meedoet aan deze relatietest. Kevin is namelijk al vijf keer vreemdgegaan. Megan was kapot van verdriet toen ze dat ontdekte en besloot zelf ook een slippertje te maken. De vertrouwensband kan dus wel ietsjes beter. Kevin wil bewijzen dat hij dit keer de verleidingen kan weerstaan. Als dat lukt, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren.

Wat zijn de regels? Kevin mag niet het bed delen met één van de verleidsters. Ook intiem dansen wordt afgekeurd. En Kevin mag al helemaal niets slechts over Megan zeggen. Kevin houdt de regels wat simpeler. “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.”

Mezdi (20) en Daniëlle (20)

Afbeelding 

Daniëlle en Mezdi komen uit Groningen en zijn twee jaar samen. Ook zij hebben elkaar ontmoet op een feestje. Daniëlle werkt als extern incasso manager, Mezdi verdient zijn brood in de wereld van het autoleasen.

Volgens Daniëlle heeft haar vriend een hart van goud én een prachtige lach. De minpunten? Zijn opvliegende karakter en zijn jaloezie als Daniëlle aandacht krijgt van een andere man. Daniëlle wordt beschreven als ‘zorgzaam, rustig en begripvol.’ Maar ze heeft wel de wens dat Mezdi wat meer aandacht heeft voor haar.

Waarom doen ze mee? Omdat Mezdi, hoe kan het ook anders, haar al een aantal keer heeft bedrogen. Daniëlle wil dat hij haar nu bewijst dat zij echt de ware is voor hem. Wat mag er niet gebeuren op het eiland? Seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen. Oké..

Jeremy (23) en Vanessa (23)

Afbeelding

Jeremy en Vanessa komen uit Schiedam en zijn al zes jaar bij elkaar. Ook zij ontmoetten elkaar op een feestje. Jeremy werkt als havenoperator, Vanessa studeert rechten. Wat vinden ze leuk aan elkaar? “Jeremy is erg lief en zorgzaam en geeft me veel complimenten.” Vanessa is ‘een sterke vrouw die weet wat ze wil en niet over haar heen laat lopen.’

Het was liefde op het eerste gezicht toen Jeremy haar vriendin zag en hij heeft veel moeite moeten doen om haar te veroveren. Maar de havenoperator kon het toch niet laten intieme berichtjes te sturen naar andere vrouwen. Vanessa beeindigde daarom de relatie, maar ze zijn nu weer bij elkaar. Toch heeft haar vertrouwen een flinke deuk opgelopen na de affaire. Jeremy wil haar bewijzen dat hij nu wel de verleidingen kan weerstaan.  

Fysiek contact, zoals hand in hand lopen en knuffels geven, mag absoluut niet. Ook intieme gesprekken voeren met één van de verleiders is uit den boze. Als ze beiden de test doorstaan, gaan ze direct samenwonen.

Lees ook:
Dit zijn de hitsige verleidsters van Temptation Island 2018 (de vrouwen dus)

Of lees:
Dit zijn de hitsige verleiders van Temptation Island 2018 (de mannen)

Meer over:

Reageren