Seizoen vijf!

Dit zijn de namen voor het nieuwe seizoen De Geknipte Gast

13 januari 2022 15:47 | amusement | Door Merlin Everts

© BNNVARA
Voor alweer het vijfde seizoen van De geknipte gast nemen vanaf 28 januari weer verschillende BN’ers plaats in de kappersstoel van Özcan Akyol.

In het nieuwe seizoen nemen presentator Robert ten Brink, zangeres Wende Snijders, presentator Nadia Moussaid, advocaat Peter Plasman, radio- en televisiepresentatrice Tineke de Nooij en YouTuber en muzikant Defano Holwijn om beurten plaats in de praat- en knipstoel van Özcan, beter bekend als Eus.

Nieuw

De geknipte gast veranderd qua opbouw niet, maar qua uitzenddag wel. Voorheen was het interviewprogramma elke woensdagavond te zien, maar verschuift dit keer naar de vrijdagavond. Wat ook nieuw is, is de lengte van de uitzendingen. Eerdere interviews duurde slechts een kwartiertje. Dit verandert nu naar iets minder dan een half uur. Flink wat positieve veranderingen dus voor het populaire programma. “Het is altijd bijzonder om langer met mijn gasten over hun levens te praten. Ik probeer een kant te belichten die je niet altijd ziet bij deze mensen. Dit seizoen krijgen we wat langere afleveringen, waardoor de gast en ik meer ruimte kunnen nemen voor een goed gesprek”, aldus Eus.

Robert ten Brink

De geknipte gast is vanaf vrijdag 28 januari elke week te zien om 21:00 op NPO 2. Presentator Robert ten Brink is hierbij de allereerste gast. Eus kijkt uit naar de start van de show: “Ik verheug me op weer een nieuw seizoen met nieuwe open gesprekken."

Podcast

De makers van het programma bieden vanaf 28 januari ook een podcast aan over het programma. Hierin zijn de afleveringen van voorgaande vier seizoenen te beluisteren en komen extra persoonlijke momenten aan bod.

Meer over