wie-o-wie?

Dit zijn de nieuwe juryleden van I can see your voice

9 april 2021 16:37 | amusement | Door Televizier

© RTL
Fred van Leer en Marieke Elsinga krijgen in het nieuwe seizoen van I can see your voice gezelschap van maar liefst twee nieuwe juryleden. Beide juryleden waren in het vorige seizoen al eens te zien als gastartiest.

In het nieuwe seizoen van I can see your voice doen maar liefst twee nieuwe juryleden hun intrede. Naast Marieke Elsinga en Fred van Leer zullen deze keer ook Danny de Munk en Edsilia Rombley hun oren de kost geven in de populaire amusementsshow. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt.

Francis van Broekhuizen

De Munk en Rombley waren in het vorige seizoen van ICSYV allebei al een keer te zien als gastartiest. Zij zongen in de finale een duet met de winnaar van de aflevering. Ook de gastartiesten van dit seizoen zijn bekendgemaakt. Het gaat om Berget Lewis, Glen Faria, Glennis Grace, Jim Bakkum, Francis van Broekhuizen en René Froger. De presentatie is wederom in handen van Carlo Boszhard.

Kindervariant

En er is nog meer nieuws: De laatste aflevering van het nieuwe seizoen betreft dit jaar een juniorvariant van I can see your voice. In die laatste uitzending is zanger Silver Metz te zien als gastartiest.

22 april

In I can see your voice moeten de panelleden raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. Iets wat natuurlijk tot de nodige hilariteit leidt als blijkt dat iemand totaal geen toon kan houden. Het nieuwe seizoen start op 22 april bij RTL 4.

Meer over