Dit zijn de nieuwe Mooiste Meisjes van de Klas 2017

28 Februari 2017 13:47 | amusement | Door Televizier

© TROS

Het wordt alweer het elfde seizoen van Het mooiste meisje van de klas, maar gelukkig zijn er nog genoeg mooie dames over voor Jaap Jongbloed.

In het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas gaat Jaap Jongbloed op pad met zes vrouwen op wie vroeger alle jongens verliefd waren. Hij praat met klasgenoten, vrienden en met de vrouwen zelf. Dit zijn de meisjes om wie het vanaf 3 april allemaal draait.

Aflevering 1, maandag 3 april, 22.05 uur

Afbeelding

In de eerste aflevering ontmoet Jaap Caroline. De familie waarin Caroline opgroeit staat bekend om hun geld en allure. Zij krijgt niet alleen de allure, maar ook de ondernemersmentaliteit mee van haar ouders. Niet zeuren, maar doorzetten. Een mentaliteit die zij in haar leven hard nodig heeft. Op jonge leeftijd verliest ze haar zus aan longkanker en in dezelfde periode gaat ze door een moeilijke scheiding. Caroline is gezegend met een enorm positieve inborst en heeft haar leven snel weer op de rit; een nieuwe man, een zoon, een huis in Knokke.

Aflevering 2, maandag 10 april, 22.05 uur

Afbeelding

Natascha ervaart een rebelse puberteit, waarin de verleiding van drugs een rol beginnen te spelen. Toch knokt ze zich naar een beter leven. Na een carrière als artiest, meidengroep Close II You, stapt Natascha in een ander avontuur door met een profvoetballer te emigreren naar Italië. Het leven als voetbalvrouw kent helaas ook geen happy end. Als bijstandsmoeder bouwt ze in Heerlen weer een nieuw bestaan op, wat haar uiteindelijk opnieuw in de wereld van glamour brengt.

Aflevering 3, maandag 17 april, 22.10 uur

Afbeelding

Hoe mooi Esther ook is, het is een teruggetrokken en verlegen meisje. Het tij keert wanneer Esther op 17-jarige leeftijd ontdekt wordt als model en vertrekt naar New York. Ze krijgt de kans zich te ontworstelen aan haar jeugd. Tien jaar lang woont en werkt ze in New York totdat Esther de behoefte heeft aan een eigen gezin en terugkeert naar Nederland.

Aflevering 4, maandag 24 april, 22.10 uur

Afbeelding

In deze aflevering bezoekt Jaap Esther. Zij beleefde haar schoolperiode niet in Nederland maar op Ibiza. Een roerige jeugd, waar het destijds normaal was om met George Michael en Prince te feesten, ontneemt Esther haar blik op de realiteit. Een verschrikkelijk, dodelijk motorongeluk van een goede vriend maakt een einde aan de onbezorgde tijd op Ibiza en Esther keert terug naar Nederland.

Aflevering 5, maandag 1 mei, 22.10 uur

Afbeelding

Anouk, uit Berkel-Enschot, trekt met haar mooie uitstraling meteen de aandacht op het Cobbenhagen College in Tilburg. Met een vwo-diploma op zak ruilt Anouk het dorp in voor Amsterdam waar ze met vriendin Tanja Jess het nachtleven onveilig maakt. Het gaat Anouk voor de wind. Maar dan slaat het noodlot toe, op 28-jarige leeftijd wordt Anouk getroffen door een zware hersenbloeding. Noodgedwongen verhuist ze terug naar Berkel-Enschot.

Aflevering 6, maandag 7 mei, 22.10 uur

Afbeelding

Na de middelbare school gaat de carrière van de Limburgse Linda als een speer; van Miss Limburg naar Miss Nederland naar Miss World. Ook privé vindt Linda het geluk, een man, een zoon en een leven in Orlando. Haar grootste wens om een tweede kindje te krijgen, brengt haar eigen leven in gevaar.

Meer over