Van ladiesman tot en met middelbareschooldocent

Dit zijn de nieuwe bewoners van Utopia 2

31 mei 2018 12:50 | amusement | Door Faye Heijnis

© SBS
Utopia 2 staat in de startblokken: donderdagmiddag betrekken vijf nieuwe bewoners het primitieve terrein. De groep had niet diverser kunnen zijn.

Drie mannen en twee vrouwen zullen vanuit niets meer dan 250 euro cash, een paar planken en boomstammen, een oud mobieltje met minimaal beltegoed en een vijver met wat vissen een heel bestaan op moeten bouwen. En gezien de samenstelling van de nieuwe groep, moet dat toch wel gaan lukken. Mits hun karakters niet te erg botsen.

Van ladiesman tot en met middelbareschooldocent

RTL Boulevard stelt alvast verkoopmedewerker Brandon (20), middelbareschooldocent en kunstenares Christel (44), hoofdmonteur elektriciën en ladiesman Mike (29), installatiemonteur John (56) en horecamanager Jessie (20) voor. En die vullen elkaar goed aan, óf gaan naar verwachting juist botsen.

Want waar Brandon staat te springen om groenten en fruit te telen en Christel de duurzaamheid zal bewaken, heeft John al een heel bouwplan voor Utopia in z'n hoofd. En terwijl Mike zichzelf nu al ziet als dé aanvoerder de Utopia-samenleving, heeft Jessie die ambities ook. Let the games begin... 

Finale Utopia 1

Utopia 2 wordt vanaf maandag iedere werkdag op SBS6 uitgezonden en is vanaf donderdagmiddag live te volgen op de site. Op vrijdag 1 juni om 19.30 uur is de grote finale van de eerste Utopia, en zal blijken wie de favoriet is van de kijkers en het terrein als grote winnaar verlaat.


Lees ook: Zóveel geld krijgt de winnaar van Utopia

Meer over