VIPS?

Dit zijn de stellen van Temptation Island VIPS

17 mei 2018 13:03 | amusement | Door Irma Tomas

© Freddy Koh
De BN'er koppels die naar Mexico gingen om hun relatie te testen door dronken te worden met halfnaakte, schaars geklede types, zijn bekend. Nu ja, bekend.

Het zijn Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé (samen op de foto), Ruud uit Utopia en Rowena uit Utopia. Dat voormalig Temptation Island-deelnemers Niels en Rosanna mee zouden doen, was al geraden. Waarschijnlijk kon de organisatie niet aan een semi bekend vierde stel komen dus doet er in deze VIPS-editie ook een totaal onbekend duo mee: Stefano en Gelina.

Stefano en Gelina

Stefano en Gelina leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen op een feestje. Stefano heeft al eens 'een misstap' begaan, maar dat vergaf Gelina hem. Door mee te doen aan Temptation Island willen ze hun liefde aan Nederland bewijzen.

Donny Roelvink

Donny en Amijé hebben twee jaar verkering. Amijé vindt het niet erg wanneer model Donny vrouwelijk aandacht krijgt, andersom is Donny wel jaloers. Ruud uit Utopia noemt zichzelf een trouwe labrador en denkt dat zijn relatie weinig gevaar loopt. Niels en Rosanna overleefden al eens een Temptation Island, dus zij weten waar ze aan beginnen.

Boer Tom

Er gingen ook geruchten dat we tulpenboer Tom in een zwembroek zouden gaan zien op Temptation Island, maar hij en zijn vriendin Marieke blijven wijselijk thuis in Noord-Holland. 

Yolanthe en Kaj

Het presentatiekoppel is een stuk bekender dan de deelnemers, dat zijn Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels die vanaf 7 juni te zien zijn op Videoland.

Meer over