Dit zijn de verleidelijke vrouwen van Temptation Island 2017

Vorige week werd bekend wie de hitsige mannelijke vrijgezellen zijn voor Temptation island 2017. Nu weten we ook wie de vrouwelijke verleiders zijn. De goed gevormde vrouwen stellen zich voor.

Dit seizoen is het aan Bo, Danyla, Pommeline, Rowena, Saartje, Parastoo, Manouh en Ashley om de mannen het hoofd op hol te brengen. De koppels op Temptation island worden elf dagen lang van elkaar gescheiden. Niet alleen de vier vrouwen krijgen het zwaar. Ook de mannen moeten goed hun best doen om trouw te blijven. 

Vrouwelijke verleiders

Bo (19)

Bo gaat dit seizoen voor drama zorgen. Ze is sluw en wil keihard voor het spel gaan. Ze is dan wel jong, Bo weet precies wat ze wil als het op mannen aankomt.

Danyla (22)

Deze danseres staat graag in het middelpunt en zal dan ook zeker gebruik maken van haar dansmoves om de mannen te verleiden. Danyla grijpt haar kans als de mannen de beelden hebben gezien van hun vriendinnen.

Pommeline (22)

Pommeline trakteerde zichzelf op haar negentiende op een paar nieuwe borsten. Ze spreekt uit ervaring als ze zegt dat die het altijd goed doen. Pommeline is klaar om de mannen te verslinden als zoete broodjes.

Rowena (21)

Rowena houdt van mannen die al een vriendin hebben. Komt dat even goed uit. Ze krijgt alles wat haar hartje begeert en is zelfverzekerd en speels. Ook weet Rowena precies wat elke man nodig heeft: seks.

Saartje (20)

Saartje is een echte losbol en is niet meer te stoppen als ze alcohol op heeft. Ergens op haar lichaam staan de woorden ‘Don’t stop’ getatoeëerd. We kunnen wel raden waar dit staat. 

Parastoo (24)

Parastoo is stripper en danseres. In relaties zoekt ze altijd de grenzen op, maar ze heeft niet altijd even goede ervaringen met mannen. Alle mannen zijn namelijk vreemdgegaan. Nu staat ze eens aan de andere kant. 

Manouh (22)

Manouh houdt ook wel van een man die al bezet is. Ze noemt zichzelf de ‘ideale minnares’. Op de foto ziet ze er lief uit, maar Manouh is een tijger als het op mannen aankomt. 

Ashley (20)

We kennen Ashley al van het MTV-programma Ex on the beach dubble Dutch, waarin ze meteen de eerste nacht het bed in dook met iemand. Ze liet zien er alles aan te doen om haar zin te krijgen. In Temptation island is Ashley van plan elke man te verleiden.

In de introductievideo staan de vrouwen onder de douche:

Instagram

Het lijkt erop dat de vrouwen een leuke tijd hebben gehad in Thailand. Ze hebben zich niet alleen vermaakt met de mannen, maar konden het met elkaar ook goed vinden, blijkt uit de foto’s op Instagram.

Temptation island is vanaf donderdag 2 februari om 20:30 uur te zien op RTL 5. 

Lees ook: Dit zijn de hitsige mannen van Temptation Island 2017

Meer over:

Reageren