Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2018

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu weten we eindelijk wie de verleiders zijn van het komende seizoen van Temptation Island. Wij zitten er klaar voor.

Lees ook: Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2018

Andrea (23) Afbeelding

De Italiaanse autotester Andrea woont in het Vlaamse Maasmechelen. Hij wordt beschreven als ‘macho met een klein hartje.’ Hij verwacht een mooie tijd te hebben op het eiland. Zijn doel is minimaal drie van de vier vrouwen voor zich te winnen. Uiterlijk maakt hem niet zoveel uit. De vrouwen worden allemaal mooier na twee glazen alcohol.

Fabrizio (25)

Afbeelding

De 25-jarige Fabrizio komt uit het Vlaamse Houthalen en heeft een eigen tattoozaak. Fabrizio is een echte womanizer en heeft al heel wat exen op zijn naam staan. Trouw zijn bestaat niet volgens hem. Hij zal de vrouwen verleiden met zijn gespierde lijf vol tattoos. Zijn smaak: blonde vrouwen met blauwe ogen. Al eindigt hij steeds met een brunette.   

Joshua (20)

Afbeelding

De jonge Joshua komt uit het Vlaamse Balen. Hij droomt van een modellencarrière. Op dit moment besteedt hij zijn tijd aan motorcross. Hoe gaat hij de vrouwen op het eiland inpakken? Door zijn rustige aanpak. Zijn motto? Eerst bezinnen, dan bespringen. Dat belooft wat.

Gino (27)

Afbeelding

Hagenees Gino is een echte hartenbreker. Monogamie is niets voor hem en de ‘zongebruinde mooiboy’ is meestal snel uitgekeken op een vrouw. Gino verwacht dat hij voor unieke beelden gaat zorgen.

Tomas (23) Afbeelding

Hagenees Tomas pakt het anders aan. De bootcamptrainer en student wordt naar eigen zeggen niet snel verliefd. Zijn tactiek? De liefde bekijken als een spel: verkennen, target kiezen en dan er vol voor gaan. Helaas voor de meiden gelooft deze jonge student alleen niet in monogamie…

Tireily (21)

Afbeelding

Je verwacht het niet, maar Tireily uit Zwolle is nog maar 21 jaar. Al verbaast het ons niets als we horen hoe hij op het eiland terecht is gekomen. Zijn vriend heeft hem voor de grap ingeschreven. Maar hij is de uitdaging aangegaan en probeert de dames op het eiland compleet in te palmen. Zijn tactiek? Zó opvallend naar de vrouw kijken, dat ze er ongemakkelijk van wordt.

Matthew (26)

Afbeelding

Matthey komt uit Amsterdam en is administratief medewerker. De bad guy heeft een zachte kant en leidt aan bindingsangst. De 26-jarige Matthew is erg zelfverzekerd en zelfs een beetje arrogant. Wat heeft hij de vrouwen te bieden? De kunst van het zoenen.

Tijs (24)

Afbeelding

De Vlaamse Tijs uit Laakdal is bouwvakker en beschouwt zichzelf als een goede babbelaar. Volgens hem heeft hij de afgelopen drie jaar zo’n 120 bedpartners gehad. Die vrouwen zijn vaak ‘one of the guys’-types. Zijn motto: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.

Lees ook: 
Dit zijn de hitsige verleidsters van Temptation Island 2018

Meer over:

Reageren