Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2018

16 Januari 2018 14:09 | amusement | Door Televizier

© RTL

Na de bekendmaking van de verleiders van de komende editie van Temptation Island is het nu tijd voor de aankondiging van de verleidsters.

Lees ook: Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2018

Zwanetta (20)

Afbeelding

Zwanetta uit Apeldoorn kan niet wachten op dit spannende avontuur. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen. Deze vrolijke danseres en verkoopster gaat de mannen verleiden door haar zwoele blik. Naast dat heeft ze naar eigen zeggen niet veel meer nodig. “De mannen komen eigenlijk altijd naar mij.”

Yasmine (20)

Afbeelding

De Vlaamse Yasmine uit Sint-Truiden werkt als promoter en weet hoe het is om gekwetst te worden. Haar vorige vriend heeft haar bedrogen en ze komt net uit een gebroken huwelijk. Haar conclusie: mannen zijn niet te vertrouwen. En dat wil ze bewijzen. De Vlaamse gaat ervoor zorgen dat iedereen ziet dat mannen de verleiding niet kunnen weerstaan. Hoe gaat ze dat doen? Door haar uitdagende blik en fantastische dansmoves.

Cherish (26)

Afbeelding

De Nederlandse Cherish uit Hellevoetsluis is een data-entry-medewerker en houdt wel van feestjes. Cherish is altijd op zoek naar de gespierde mannen met tattoos. Ook zij zet haar uitdagende dansmoves in om de mannen compleet in te palmen. Waarom doet ze mee? Om wraak te nemen op de mannen die haar hebben bedrogen.

Maxime (24)

Afbeelding

Maxime komt uit Almelo en houdt wel van een avontuurtje. De Nederlandse wordt snel verliefd, maar meestal is de hartstocht van korte duur. Wat is haar tactiek op het eiland? Een vertrouwensband opbouwen en dan toeslaan.

Inge (22)

Afbeelding

Inge komt uit Amsterdam en werkt als zwemcoach. De Amsterdamse neemt geen blad voor de mond en heeft een bijzonder doel: ze wil de ontrouw van bedrieglijke mannen aanklagen. Al houdt ze wel van mannen die al een relatie hebben en niet eerlijk met haar omgaan. Hoe gaat ze haar doel bereiken? Door zich als een kameleon op te stellen en zich aan iedereen en alles aan te passen.

Yana (23)

Afbeelding

De Vlaamse Yana komt uit Oostende en werkt in een nagelsalon. Yana wordt beschreven als een ‘katje die niet zonder handschoenen aan te pakken is.’ Ze hoeft weinig moeite te doen om aan een man te komen. Dit komt door haar ‘670cc aan humor’, haar ogen en ‘sociale’ karakter. De Vlaamse speelt graag hard to get. Haar tactiek? Eerst verleiden, dan afstoten en vervolgens haar slag slaan.

Billy (18)

Afbeelding

Billy komt uit het Vlaamse Willebroek en is kapster en nagelstyliste. Ze omschrijft zichzelf als een losbol pur sang en heeft één missie op het eiland: bewijzen dat geen enkele man trouw kan blijven. Haar tactiek? Eerst rustig beginnen, dan verleiden met haar ogen en vervolgens haar danspasjes inzetten om de mannen compleet voor haar te laten vallen.  

Laethitia (22)

Afbeelding

Laethitia woont in het Vlaamse Zaventem, maar haar roots liggen in Kameroen. Ze werkt als verkoopster, model en barvrouw. Laethitia krijgt naar eigen zeggen alles wat ze wil, want met minder is ze niet tevreden. Waarmee gaat ze de mannen aan de haak slaan? Met haar sociale karakter, strakke lichaam en betoverende ogen én een goede cocktail, want dan is er niemand die haar kan weerstaan. 

Lees ook:
Dit zijn de hitsige verleiders van Temptation Island 2018

Meer over