Met André Hazes

Dit zijn de vrijgezellen van Golden Boys

3 september 2018 11:42 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot

In het nieuwe SBS6-programma Golden boys gaan zes mannelijke senioren op zoek naar een nieuwe liefde. Maar wat zoeken ze eigenlijk in een vrouw? Ze stellen zich voor in hun eigen contactadvertentie.

Henk (78) uit Driel
Eerlijke, respectvolle man zoekt een lief maatje om leuke dingen mee te doen. Geniet jij net als ik van de kleine fijne dingen in het leven en wil jij iemand om dat mee te delen? Ik wil samen met je fietsen, lekker uitwaaien op het strand of een terrasje pakken. Gewoon een fijne ongecompliceerde tijd hebben en elkaar liefhebben. Zelf ben ik een gezellige, eerlijke, charmante en goed uitziende man. Ik zoek een lieve, verzorgde, eerlijke vrouw. Betweterige of irritante types hoeven niet te reageren. Hopelijk vind je het niet erg dat ik graag een sigaretje rook.

Ludwig (81) uit Nieuw-Vennep
Open boek – slank postuur, blauwe ogen, niet roker – zoekt een vaste relatie. Ik word blij van mijn kinderen en kleinkinderen en mijn kat Juan. Ik ben een sociaal dier, makkelijk in de omgang en vind het fijn als jij dat ook bent. Ik kan niet tegen liegen, drankmisbruik en roken. Wil jij met mij dansen, genieten van de natuur en lekker met de caravan naar Spanje? En ben jij bereid om een vaste relatie aan te gaan? Ik zoek een gezonde vrouw met alles erop en eraan.

Hans (79) uit Leiden
Goed uitziende jongensachtige romanticus zoekt een meisjesachtige vrouw om trots op te zijn. Hou jij net als ik van varen, tuinieren, koken, lezen, wandelen, mooie reizen maken en dansen? Ben je lief en warm en heb je net als ik een hekel aan liegen? Zoek je een galante heer? Vind je het niet erg dat ik soms nogal perfectionistisch ben? Dan wil ik graag samen met je wakker worden en de vogels horen zingen. Een mooie vrouw uit de omgeving Leiden, liefst rond de 60 jaar, van maximaal 1.75 m heeft mijn voorkeur. Trouw aan elkaar zijn vind ik heel belangrijk. Ik rook niet maar drink wel soms een wijntje.

Co (78) uit Leusden
Hulpvaardige vriendelijke man – geen danstype! – zoekt lieve vrouw. Ik ben gek op mijn kleinkinderen en vind het heerlijk om anderen te helpen of mensen zomaar een geschenkje te geven. Ik hou van bloemen en planten en organiseer regelmatig grote vlooienmarkten en kofferbakmarkten. Ik zoek vriendschap en genegenheid, een lieve vrouw, liever geen feestnummer. Een vrouw die rust uitstraalt, het liefst iemand van mijn eigen leeftijd die lekker kan en wil koken. Gewoon een lief maatje, tegen wie ik alles kan zeggen, want alleen is maar alleen.

Jochem (72) uit Daarlerveen
Lichtvoetige, soms wat impulsieve man zoekt een betrouwbaar maatje. Ik geniet van biljarten, voetbal en mijn vrijwilligerswerk met leeftijdgenoten. Ik ben aardig en hulpvaardig en speel graag op mijn accordeon. Misschien ben ik soms wat ongeduldig maar verder heb ik eigenlijk geen slechte eigenschappen. Ik zoek een vrouw om mee te lachen, die weet wat ze wil, lekker onafhankelijk is en een eigen mening heeft. Liefst geen bazig type. Ik word blij van blije mensen en muziek. Jij ook?

Frans (76) uit Rijswijk
Vrolijke sportieve levensgenieter zoekt een gezonde, goedverzorgde en spontane vrouw. Fijn: skiën op een maagdelijk besneeuwde piste, fietsen en vissen. Gruwelt van: liegen en roken. Ben jij die sportieve dame die samen met mij het leven en onze gezondheid wil vieren? Die ook kan genieten van de fijne kleine dingen? Dan wil ik je graag leren kennen. Veeleisend ben ik niet, ik word heel blij van af en toe gezellig uitgaan en soms een reisje naar de sneeuw.

Golden Boys
Je bent nooit te oud voor de liefde is het credo van Golden boys. André Hazes begeleidt zes vitale oudere mannen in hun zoektocht naar een nieuwe liefde. In elke aflevering wordt de zoektocht van één casanova op leeftijd gevolgd. In een romantisch kasteel stellen de vrouwen zich voor. Daarna volgen speeddates, een groepsdate thuis en een een-op-eendate met de overgebleven dames. Als er nog twee vrouwen over zijn, komt het keuzemoment. Wie mag er een romantisch weekendje weg met de golden boy? En wil zij eigenlijk wel mee?

Golden Boys, maandag - SBS 6 • 21.30 uur

Meer over