Dit zijn de woonplaatsen van de eerste drie boeren van Boer zoekt vrouw

25 augustus 2016 10:26 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw start zondag 28 augustus. Dit seizoen is het een internationaal seizoen en Yvon reist de hele wereld over op weg naar de vijf deelnemende boeren. Maar waar wonen deze boeren? 

Op dit moment zijn de woongebieden van drie van de vijf boeren bekend. De een woont in het oosten, de ander ver in het westen. Bekijk hieronder een impressie van drie landen, allemaal bewoond door een boer uit Boer zoekt vrouw

Zambia

De eerste boer woont in Zambia. Dit Afrikaanse land ligt tussen Angola en Tanzania en ongeveer duizend kilometer boven Zuid-Afrika. Een prachtig land, aldus de boer. "Het mooiste stukje van Zambia vind ik natuurpark South Luangwa", valt te lezen op de Facebookpagina van Boer zoekt vrouw. "Terwijl je met je boekje aan het zwembad ligt, komt er zo een olifant uit het zwembad drinken." 

Roemenië

Boer nummer twee heeft de Nederlandse huis en haard verlaten voor een avontuur in Roemenië. Dit Oost-Europese land is volgens de boer erg speciaal. "De gastvrijheid van de mensen. En de ongerepte natuur", maakt Roemenië volgens deze boer een perfecte plek om te wonen.

Canada

De derde boer woont 6000 kilometer bij ons vandaan in het schitterende Canada. "De mogelijkheden zijn hier eindeloos, en de bergen zijn prachtig", aldus boer nummer drie op de Facebookpagina van het programma. 

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw start zondag 28 augustus om 20.25 uur bij NPO 1. 

Meer over