4500

DJ Jean kreeg 2000 vrouwen het bed in, Gerard Joling nog veel meer mannen

13 juni 2018 09:46 | amusement | Door Irma Tomas

© NTR
Gerard Joling vertelde in het programma Ellen & Naomi: 24 uur mandekking dat hij het de afgelopen 40 jaar heel druk heeft gehad in bed.

Joling (58) onthulde aan de twee dames dat hij 4500 bedpartners had in zijn leven. 4500! Dat is hard werken geweest. Van die 4500 waren er 6 of zeven van het vrouwelijke geslacht. Gemiddeld zijn dat 2 nieuwe bedpartners per week. Er zijn weken dat de gemiddelde Nederlander dat niet haalt.

2000

Zelfs DJ Jean kan nog een puntje zuigen aan dat aantal. De plaatjesdraaier met het eeuwige petje liet in zijn biografie Gekkenhuis! optekenen dat hij seks met 2000 vrouwen. Ook indrukwekkend, maar Jean hield vast geen rekening met het feit dat hij zou worden afgetroefd door Gerard Joling.

De pony graast

In een interview met Flair uit 2011 hield Joling nog vol dat het allemaal wel mee viel met de liefde voor een nacht: „Het is niet dat ik bol sta van de onenightstands, maar ik zit niet stil. Ik laat de pony grazen. Dat heeft vaak met lust te maken, maar ook dat hoort erbij.”

Jeroen Pauw

Jeroen Pauw bekende ooit in het interviewprogramma Een kwestie van kiezen aan Rick Nieman dat hij tussen de lakens had gelegen met meer dan 200 vrouwen. Dat getal zorgde voor nogal wat ophef maar valt nu in het niet bij de prestaties van Joling en Jean.

Lees ook: En tussendoor werkt Gerard Joling ook nog

Meer over