Raden maar weer

DNA Singers krijgt een tweede seizoen

28 mei 2023 09:24 | amusement | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Het muzikale raadprogramma DNA Singers krijgt een vervolg. Dat betekent dus dat Art Rooijakkers, Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge binnenkort weer aan de bak moeten.

Dat blijkt uit een oproepje voor publiek.

DNA Singers

In het muzikale raadprogramma DNA Singers krijgen teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema wekelijks drie optredens van onbekende artiesten te horen. Zij moeten vervolgens met hulp van de nodige hints en een silhouet uitzoeken met welke bekende zanger(es) deze artiest een familieband deelt.

In het eerste seizoen gebeurde dat vol overgave. Kijkers liepen al weg met het nummer dat Nick Schilder zong met zijn twee broers Sam en Robert. Ook het duet van Tim Douwsma met zijn broer Rick viel zo in de smaak dat de broertjes er een vervolg aan gaven


Te makkelijk 

Toch was er ook kritiek. De vaste kijkers van DNA Singers vonden dat het door de silhouetten veel te makkelijk was om te raden wie het familielid van de artiesten nu echt was. Of de makers daar in het tweede seizoen verandering in gaan brengen, is nog niet duidelijk.

Publiek gezocht

Ben je nu benieuwd en wil je niet wachten tot de nieuwe uitzendingen? Goed nieuws: er wordt nog gezocht naar publiek dat bij de opnames wil zijn. Lees er hier meer over.

Meer over