Do presenteert SBS 6-show Lekker Nederlands

26 maart 2015 12:29 | amusement | Door Televizier

© SBS

De muziekshow Lekker Nederlands met Nick & Simon en Jurk! zal aan elkaar gepraat worden door Do. Het wordt al haar vierde zaterdagavondklus voor SBS 6.

In Lekker Nederlands zingen Nick Schilder, Simon Keizer, Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven bestaande hits die herschreven zijn tot Nederlandse nummers. SBS 6 maakt nu ook bekend wie de muzikale strijd gaat presenteren: Do.

Lekker Nederlands

Hiermee heeft Do haar vierde zaterdagavondprogramma te pakken. Eerder presenteerde ze al de hypnoseshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben (met Ron en Rick Brandsteder), de talentenjacht The Next Pop Talent (met Yes-R) en Surprise Surprise (met Henny Huisman). Die eerste twee programma's werden voortijdig van de buis gehaald (zie hier en hier), net als haar dagelijkse show Geld Maakt Gelukkig, dus hopelijk voor Do wordt Lekker Nederlands een hit.

We Are Family

Lekker Nederlands is vanaf zaterdag 18 april om 21.30 uur te zien op SBS 6. Het programma vormt dan een tv-avond met We Are Family van Jochem van Gelder. Die show, waarin kinderen optreden met een familielid, zal om 20.00 uur de avond aftrappen. Hans Klok, Edsilia Rombley en Euvgenia Parakhina zitten in de jury. SBS 6' grote concurrent RTL 4 begint op 18 april met een nieuw seizoen Weet Ik Veel?, dus het wordt een spannende strijd tussen de zenders.

Lees ook:
Nick, Simon, Jeroen en Dennis naar SBS 6 voor Lekker Nederlands.

Meer over