Do wordt zeker niet de nieuwe Voice of Holland coach

24 februari 2017 15:31 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS

Ali B heeft korte metten gemaakt met de geruchten dat Do de opvolger is van Guus Meeuwis als nieuwste coach van The voice of Holland.

Het idee dat de zangeres de vrijgekomen draaistoel van de sympathieke Brabantse volkszanger warm zou houden werd geopperd nadat donderdag ineens een foto opdook van Do in de draaistoel.

"Do wordt het echt niet"

Waar Do en haar manager Xenia Kasper zich hullen in een strategisch stilzwijgen, is Ali B minder bang boude beweringen te doen. In gesprek met Lex Gaarthuis op 100 % NL verwijst hij het gerucht dat Do zijn nieuwe collega wordt van de hand:"“Nee, Do is het niet. Echt, echt niet“,aldus Ali.

Sing

Maar waar komt Do's draaistoelfoto vandaan dan? Daar hadden fans op social media al snel een antwoord op. Het plaatje een uitsnede van een grotere foto die gemaakt werd tijdens de perspresentatie van de Nederlandse stemmencast van de animatiefilm Sing. In deze prent leende Do haar stem aan een zoetgevoosd varken. Omdat de film om een muzikale talentenjacht draait, werd geposeerd op de set van The voice.

Afbeelding

Meer over