Doet Stijn van Streetlab mee aan Wie is de Mol?

28 mei 2016 15:25 | amusement | Door Televizier

© Stijn Ghijsen / KRO

De opnames van Wie is de Mol? 2017 zijn in volle gang, dus de speculaties over de deelnemende BN’ers kunnen beginnen. Een potentiële kandidaat: Streetlabs Stijn van Vliet.

De mannen van Streetlab staan deze week volop in de schijnwerpers met de single Forget My Name van hun boyband Side 2 Side. Maar bij hun tv- en radio-optredens ontbreekt steeds een van de vier ‘bandleden’. Alleen Jasper, Daan en Tim stonden maandag RTL Boulevard te woord. Vrijdagmiddag waren zij ook met z’n drieën te gast bij Frank <3 op 3FM en die avond zaten ze wéér als drietal aan tafel in RTL Late Night. Waar was Stijn al die tijd?

Wie is de Mol?

We weten zeker dat het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? op dit moment wordt gedraaid. De opnameperiode is altijd in mei of juni. Presentator Art Rooijakkers liet eerder weten dat hij op 14 juni naar het Bruce Springsteen-concert in Den Haag gaat, dus was al direct het vermoeden dat de drie weken durende opnames in mei zouden beginnen.

Art Rooijakkers

Inmiddels is Art al drie weken niet actief op Twitter. Bovendien is kandidatencoach Karin de Groot, die normaal gesproken dagelijks een radioprogramma presenteert op Radio 5, al sinds 16 mei van de radio verdwenen. Genoeg redenen dus om aan te nemen dat het Wie is de Mol?-team nu in het buitenland zit voor de opnames.

Stijn van Vliet

1 + 1 = 2. Toen Stijn zijn Streetlab-maatjes deze week niet vergezelde bij de media-optredens, legden Jasper, Daan en Tim daar gek genoeg helemaal niets over uit. Het lijkt er dus op dat Stijn met iets geheims bezig is. En een geheim project in deze periode van het jaar zou best wel eens Wie is de Mol? kunnen zijn.

 

Meer over