Bij RTL Late Night

Dotan: 'Ik hoop het vertrouwen terug te winnen'

16 april 2018 22:52 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot RTL 4
Dotan gaf vanavond tekst en uitleg in RTL Late Night over zijn bedrog op social media. Het werd een niet al te kritisch interview.

Dotan leek zich op de een of andere manier nog niet helemaal te realiseren wat hij heeft aangericht met zijn 'trollenleger'. De zanger benadrukte dat hij alleen in het begin van zijn carrière een aantal accounts heeft aangemaakt. 'Om heel onschuldig, een like'je hier te plaatsen en een liedje daar aan te vragen.'

Vliegtuigverhaal

De zanger zei dat hij niets wist van het verhaal van de leukemiepatiënt. En toen het groot in het nieuws verscheen, las hij slechts de kop en liet hij het daarbij zitten. Opvallend genoeg hield hij in het interview vol dat het twijfelachtige verhaal over de Dotan-fan naast wie hij vorig jaar in het vliegtuig zat en die hem niet herkende, wel waar was. En juist dat verhaal was reden voor de Volkskrant om een onderzoek te starten.

Onschuldig

Op de vraag of hij nog verder kan met zijn muziek zei Dotan dat hij 'hoopt het vertrouwen terug te winnen maar dat hij eerst moet herstellen. „Ik moet al m'n best doen de dag door te komen, maar ik heb nooit kwaad in de zin gehad, het is heel onschuldig geweest en ik ben geschrokken van wat er is gebeurd.” Al met al lijkt het hele verhaal nog lang niet boven tafel. Dat klinkt ook door in de reacties op Twitter.

 Bol.com springt intussen slim en grappig in op #Dotangate

Meer over