Dotan ziet rol bij The Voice of Holland wel zitten

Het lijkt zanger Dotan leuk om een rol te spelen bij talentenjacht The Voice of Holland. Dat vertelde hij tijdens Goeiemorgen Lex op 100% NL. Het Songfestival laat Dotan voorlopig aan zich voorbij gaan.

De zanger vindt The Voice of Holland 'ontzettend leuk' en hint zelfs naar een potentiële sollicitatie. "Er zitten echt heel veel goede zangers tussen", aldus Dotan tegenover 100% NL. "Ik zou het dan vooral heel leuk vinden om te kijken naar wat je allemaal uit zo’n artiest kunt halen na The Voice, want ik vind dat het vaak stopt daarna. Maar ik ben er nooit voor gevraagd, dus ja, dan houdt het op hè?"

Songfestival

Dotan heeft verschillende keren de uitnodiging gehad om namens Nederland deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival. Vooralsnog heeft hij deze 'eer' afgeslagen, maar dat was puur omdat hij er geen tijd voor had. "Ook dit jaar is het niet aan de orde. Wie weet ooit."

Home

Singer-songwriter Dotan behaalde met zijn album Seven Layers (2014) meerdere succesen. De single Home stond meer dan een half jaar in de Top 100 en reikte tot de tweede positie. Het album bereikte de status van tweemaal platina. 

Reageren