Babygeluk

Update: Zanger Douwe Bob vader van niet 2 maar 3 kinderen

7 januari 2022 10:00 | amusement | Door Merlin Everts

© William Rutten

Update: Douwe Bob is nu ineens de vader van niet twee, maar drie kids. Want zo blijkt ineens: op 19 december is er ook al een wolk van een baby geboren. Bij een andere vriendin, dat wel.

Update: 7 januari 2022 - Door: Ingelise de Vries

Douwe Bob is nog maar net aan het wennen van het vaderschap, sinds zijn dochtertje Bobby Lou op 9 december geboren is, maar nu komt het nieuws dat baby nummer twee ook al onderweg is.

Bobby Lou heeft de zanger met zijn ex, Loes van Delft, en baby nummer twee zit nog in de buik van Anouk. De twee hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar of ze momenteel bij elkaar zijn, is niet bekend.

Douwe Bob is trots

In een Instagram post laat Douwe Bob weten dat het om een jongetje gaat en dat Anouk inmiddels bijna vijf maanden zwanger is. “Wij zijn trots. anouk en ik krijgen een zoon. We probeerde het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m'n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind. Ride it.”

Twee verschillende vrouwen

Online is meteen de nodige kritiek te vinden op het feit dat Douwe Bob twee keer binnen een jaar vader wordt. Veel mensen begrijpen niet dat het om twee verschillende vrouwen gaat of dat Douwe geen relatie had ten tijde van de verwekking van zijn dochter. Loes werd per ongeluk zwanger en zij en Douwe Bob besloten samen het meisje te houden. Er was dus geen sprake van vreemdgaan. 

Update: Derde baby in het spel

Enorme plottwist: daarmee is het nog niet klaar met het babynieuws rond Douwe Bob. Want volgens juicekanaal Life of Yvonne van Yvonne Coldeweijer werd op 19 december nog een kindje geboren.

De zanger heeft het nieuws inmiddels bevestigd. "In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven. Maar nu ze er is, voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen."

Online is de babyboom uiteraard voer voor de nodige grapjes. Waar Douwe Bob overigens wel ook geregeld om kan lachen.

Meer over