Bewoners in shock

Drie kandidaten verlaten Big Brother vrijwillig

31 januari 2021 10:23 | amusement | Door Faye Heijnis

© RTL

Een shock in Big Brother: drie bewoners hebben het huis zaterdag vrijwillig verlaten. Jowi, Nathalie en Danielle pakten hun koffers en vertrokken.

In een sneakpeek van de aflevering van maandag is te zien hoe er met tranen afscheid wordt genomen van het trio. 

Negatieve sfeer in het Big Brother-huis

Jill is nog maar net terug uit het ziekenhuis en Els is nog maar net vertrokken, of de volgende bom is gebarsten in het Big Brother-huis. Niet alleen Jowi, maar ook Nathalie en Danielle pakken vrijwillig hun biezen. Daar kregen ze van Big Brother himself de kans voor: "Zijn er naast Jowi nog andere bewoners die twijfelen? Dan is nu het moment om je keuze te maken. Voor wie wil gaan: nu is het moment. Jullie koffers staan klaar", klonk het. Daar gingen naast Jowi dus ook Nathalie en Danielle op in. Veel kijkers snappen de keuze van de drie. Er heerste de afgelopen tijd een nogal negatieve sfeer in het huis en rivaliteit tussen de Nederlanders en de Belgen.

Gevolgen voor kijkcijfers

Er wordt gedacht dat door dit vertrek de 'kijkcijfers flink zullen zakken'. Anderen vinden het een wel erg makkelijke keuze om eruit te stappen. "Als ze zelf niet waren gegaan waren ze er toch wel uitgeknikkerd. Ze zagen de bui al hangen. Beetje kinderachtig eigenlijk", klinkt het bijvoorbeeld op Facebook

Bekijk hieronder het fragment waarin Jowi, Nathalie en Danielle afscheid nemen: 

 

Big Brother is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. 

Meer over