Drie nieuwe presentatoren voor Het Klokhuis

22 augustus 2016 12:04 | amusement | Door Televizier

Het Klokhuis heeft drie nieuwe presentatoren bekendgemaakt. Uit ruim tweeduizend kandidaten koos de NTR Eva Cleven, Pascal Tan en Sosha Duysker als gezichten van het educatieve kinderprogramma. 

De 29-jarige Eva Cleven (foto) werkt momenteel voor radiostation FunX. Daarnaast gaat ze verschillende festivals af voor de VPRO. Eva is dolblij met haar nieuwe baan. "Ik heb ik een overvolle tram heel hard gejuicht toen ik te horen kreeg dat ik het was geworden. Ik was zo opgelucht en blij en trots. Het is de baan van m'n dromen. Ik heb het nog een jaar geheim moeten houden. Dus ik ben blij dat het hoge woord er eindelijk uit is!"

Een grote Expeditie

Pascal Tan (22) is voornamelijk bekend als Jonas de Leeuw uit tienerfilm Hoe overleef ik mezelf?. Naast zijn acteerwerk nam hij deel aan The Freestyle Games van BNN en was hij testteamlid in Zapp-programma Checkpoint. "Het is één grote expeditie", vertelt Pascal over Het Klokhuis. "Ik vind het een ontzettende eer en uitdaging om de uiteenlopende onderwerpen in mijn eigen stijltje aan de man te mogen brengen. Hierdoor ben ik nú al een wandelend weetjeskanon, maar gelukkig ben ook ik nog lang niet uitgeleerd.'

Televisiedebuut

De laatste presentatrice van het drietal is Sosha Duysker. De 24-jarige Sosha maakt haar televisiedebuut. Parachutespringen is een van haar doelen bij Het Klokhuis. "Ik wil al zolang een keer uit een vliegtuig springen! Niet alleen vanwege de kick, maar ook om het hoe en wat. Ik heb zoveel vragen. Hoe weet je wanneer je je parachute open moet trekken, bijvoorbeeld? Laat het me maar zien!"

Eva Cleven, Pascal Tan en Sosha Duysker zijn later dit jaar te zien als presentatoren van Het Klokhuis

Meer over