'Geen typediploma'

Dries Roelvink schreef autobiografie op telefoon

12 november 2021 10:53 | amusement | Door Ingelise De Vries

© William Rutten
Een autobiografie schrijven is flink wat werk, maar in het geval van Dries Roelvink misschien nog wel meer werk. De zanger en realityster schreef het boek over zijn leven op zijn telefoon.

Maar liefst 45 hoofdstukken telt het boek van Dries Roelvink. Omdat hij niet in het bezit is van een laptop of computer, gebruikte hij één vinger en zijn telefoon om het verhaal tot leven te brengen.

Boek Dries Roelvink

Tegen De Telegraaf vertelt Dries Roelvink dat zijn boek op deze unieke manier is geschreven. "Ik heb nooit een typediploma gehaald en een computer heb ik niet", vertelt hij.

Dit was dus de enige oplossing, laat hij weten. "45 hoofdstukken, toch minstens twee uur per hoofdstuk en dan wil je er nog wel eens wat aan veranderen. Over de honderd uur zit ik zeker", zegt Roelvink over de hoeveelheid werk.

Veel over privéleven

Over zijn werk zullen we weinig te weten komen, wel komt het privéleven van de zanger en zijn familie aan bod. Hij houdt zoals hij al eerder aankondigde niets achter.

Onder andere de affaire van zoon Dave die privébeelden verspreidde en mogelijke betrokkenheid bij diefstal in 2014 komen aan bod. Ook zijn eigen liefdesleven wordt uitgebreid besproken.

Meer over