Nieuwe reizen

Droomhuis Gezocht met Dionne Stax en Carrie ten Napel in november weer te zien

4 oktober 2022 13:51 | amusement | Door Judith Regeling

© © MAX
Carrie ten Napel en Dionne Stax hebben deze zomer niet stilgezeten. De twee vlogen namelijk van hot naar her voor het nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht, dat vanaf vrijdag 4 november weer wekelijks te zien is op NPO1.

Omroep MAX deelt zojuist speciaal voor de gelegenheid alvast wat details van de gloednieuwe reeks. 

Droomhuis Gezocht

Carrie ten Napel en Dionne Stax trappen het nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht af in de Spaanse regio Cambrils, een gebied tussen Barcelona en Valencia. Er is geen massatoerisme, het is goed bereikbaar vanaf Nederland en het is er vrijwel altijd zonnig. Reden genoeg voor Sandor en de half-Spaanse Diana om zich daar voorgoed te vestigen. Maar waar precies? Om die zoektocht wat makkelijker te maken, laat Dionne Stax het stel drie potentiële huizen zien. Zit er iets tussen wat ze wel kunnen waarderen?

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel is er natuurlijk niet alleen bij voor de gezelligheid. Zij neemt in de eerste aflevering eerst een kijkje in Tarragona. De stad was ooit het Barcelona van Spanje. Tussen de overblijfselen uit de Romeinse tijd ontdekt de presentatrice hoe 'castellers' worden gebouwd. Ook kan een bezoek aan Siurana niet overgeslagen worden; één van de mooiste dorpjes van Catalonië. 

Zweden en Italië

Met deze Spaanse avonturen begint het nieuwste seizoen van Droomhuis Gezocht pas. In de resterende afleveringen brengen de twee Omroep MAX-dames verder nog een bezoek aan Zweden en Italië waar ze andere Nederlanders weer helpen bij hun zoektocht naar een droomhuis.

Het nieuwe seizoen Droomhuis Gezocht gaat op 4 oktober om 20:30 uur van start bij NPO1.

Meer over