DWDD XXL in aantocht

Om de tiende verjaardag van DWDD extra luister bij te zetten organiseren Matthijs van Nieuwkerk en co. op 10 oktober een DWDD XXL

De bijzondere aflevering van De Wereld Draait Door is op een zaterdag en komt vanuit een grote studio in Hilversum in plaats van een kleine in Amsterdam. Volgens de VARA is er ruimte voor heel veel publiek en treden alle huisbands uit de geschiedenis van DWDD op, van Roel van Velzen tot Typhoon.”

Marc Marie

Marc Marie Huijbregts speelt de hoofdrol in een sprookje dat over het jongetje gaat dat zijn haar verloor. Er zijn bijrollen voor Paul de Leeuw, Prem Radhakishun, Jort Kelder, Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

Mart Smeets schrijft een opera

Jan Mulder bespreekt zijn ergenissen van tien jaar DWDD, Nico Dijkshoorn leest een feestrede voor en Mart Smeets is ook van de partij en waagt zich aan schrijft het libretto voor de opera ‘De Elfstedentraan van Erben Wennemars.’

Tien artiesten

De oude vertoruwde DWDD-tafel is extra groot omdat er tien artiesten aanschuiven die vaker te gast zijn bij de talkshow onder wie Waylon, Jett Rebel, Giovanca en Hadewych Minis. “De Recordings Special en de finale is voor Peter Pannekoek en Pieter Derks”, zegt de VARA.

Daarnaast zijn ook nog Youp van ‘t Hek, Claudia de Breij, Halina Reijn en Leona Philippo hebben ook een rol in het geheel.

Reageren