Echt waar: De Toppers stoppen toch niet

Kent u die grap van Sam & Moos die naar Parijs gingen? Nou... Ze gingen niet. Met diezelfde clou kwamen de Toppers op de proppen.

Gerard Joling zei het vanochtend toch echt zelf: twee Toppers gaan stoppen en bij RTL Late night zou het trio alles vertellen. Helemaal gejokt heeft Geer niet: ze hebben alles verteld, er bleek alleen niets van te kloppen.

Misplaatst

Maar om daar achter te komen moest de kijker heel wat geduld hebben. Het item met de Toppers stond als grande finale van de maandaguitzending gepland. Dat betekende een hele lange zit want onder anderen Roelof Hemmen en Max Verstappen deden eerst uitgebreid hun verhaal waarna we nog twee commercial breaks en de grollen van Luuk Ikink verwijderd waren van het grote nieuws dat geen nieuws bleek.

Grapje

Want, wat is er gaande: de Toppers gaan helemaal niet uit elkaar. Sterker nog ter ere van hun 12.5 jarig bestaan pakken ze uit met een serie kerstconcerten. Het was een misplaatst grapje van Gerard die naar eigen zeggen nog niet helemaal wakker was toen hij het vanochtend zei in de radioshow van Edwin Evers.

Frustratie

In de studio werd niet echt gelachen, Humberto Tan deed moeite zijn irritatie te verbergen en op Twitter voerde verbazing en frustratie de boventoon. 


Maar, waar is waar... Heel Nederland is erin getuind en deze schaamteloze reclamespot heeft nog effect ook.

Meer over:

Reageren