Edgar Davids presenteert tv-programma voor Xbox tv

Xbox begint een tv-zender en Edgar Davids presenteert een van de eerste programma's. Hij gaat samen met Thierry Henry op zoek naar voetbaltalent.

De realityshow heet Every Street United en staat gepland tijdens het WK in Brazilië in juni. De show volgt Edgar en Fransman Thierry die nog onontdekt talent volgen in acht landen (de Verenigde Staten, Engeland, Argentinië, Spanje, Brazilië, Ghana, Zuid-Korea en Nederland). Every Street United telt acht afleveringen van een half uur en een finale van 1 uur.

Debuut

Het wordt het presentatiedebuut van ex-international Edgar Davids die tot nu toe niet bekend stond om zijn uitmuntende communicatieve kwaliteiten, maar wie weet hoe Edgar de laatste jaren gegroeid is op dat vlak. 

Xbox Entertainment Studios

Microsoft heeft grootse plannen met de tv-zender Xbox Entertainment Studios dat een soort nieuwe Netflix moet worden. Een ander project dat Xbox aankondigde zijn twee tv-series gebaseerd op het spel Halo waarin de mensheid strijdt tegen buitenaardse wezens. Het eerste project is van de gerenommeerde regisseur Ridley Scott, het tweede van de nog meer gerenomeerde Steven Spielberg.

Meer over:

Reageren