Showcolade

Edsilia Rombley krijgt familieprogramma bij Omroep MAX

3 Februari 2021 16:30 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Edsilia Rombley krijgt een eigen programma bij Omroep MAX. De zangeres is later dit jaar het gezicht van het nieuwe familieprogramma Showcolade.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

In Showcolade staat er eigenlijk maar één vraag centraal: is een bepaald object van chocola gemaakt of is het echt? “De patissiers in het programma zijn pure chocoladespecialisten, die nationaal en internationaal hun sporen hebben verdiend. Speciaal voor Showcolade gaan zij aan de slag met het maken van voorwerpen zoals speelgoed, keukengerei en zelfs meubelstukken. Allemaal honderd procent van chocola, stuk voor stuk kleine kunstwerken en… niet van echt te onderscheiden.”

Teams

Edsilia daagt in Showcolade twee teams van bekende Nederlanders, onder leiding van twee teamcaptains, uit om de strijd met elkaar aan te gaan. Ze moeten bij zoveel mogelijk objecten erachter zien te komen of het echt is of gemaakt van chocolade. En dat komen ze alleen te weten door hun tanden erin te zetten. 

Showcolade is van oorsprong een Japans format, waar het door het leven gaat als Sokkuri Sweets. Het programma is in het najaar van 2021 te zien bij Omroep MAX.

Meer over