Liedje op het Eerste Gezicht

Edsilia Rombley en Wendy van Dijk presenteren datingshow met zingende singles

21 september 2022 09:28 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
In Liedje op het Eerste Gezicht zingen twee vrijgezellen een liefdesduet terwijl ze elkaar nooit eerder gezien hebben. En dat moet de vonk doen overslaan.

In Liedje op het Eerste Gezicht zijn heel veel succesvolle programma's in een blender gegooid. Het is First Dates, Op Goed Geluk, Flirty Dancing en The Voice in één. In iedere aflevering van Liedje op het Eerste Gezicht zingen drie zangers en zangeressen elk drie duetten. Ze mogen zelf bepalen welk nummer ze zingen en tijdens de repetities horen ze elkaars keuze. 

Ze moeten ook nog dansen

Tijdens de echte optredens beginnen beide vrijgezellen met zingen en halverwege het lied zien ze elkaar voor het eerst. Daarna moeten ze ook nog met elkaar dansen. Vrienden en familie kijken achter de schermen mee en mogen zeggen wat ze van de match vinden. 

Geldbedrag

Elke aflevering eindigt met de onthulling welke duetten liefde hebben opgeleverd. Als twee singles voor elkaar kiezen, winnen ze een geldbedrag om samen iets leuks mee te doen. De boel wordt gepresenteerd door Edsilia en Wendy.

Liedje op het Eerste Gezicht is vanaf zaterdag 5 november om 20.00 uur te zien op SBS6.

Meer over