Veel geld

Een Huis Vol-kijkers vol verbazing over dure shopsessie van familie Nagelkerke

5 september 2023 13:27 | amusement | Door Tessa Kok

© Een Huis Vol / NPO Start

In de huidige reeks van het programma Een Huis Vol is onder andere familie Nagelkerke te volgen. Gisteravond waren kijkers getuige van hun drukke én dure shopsessie. De mensen voor de buis raakten maar niet uitgepraat over wat de familie uiteindelijk heeft afgerekend. 

Winkelen met de kinderen

In de uitzending van Een Huis Vol van gisteren was te zien hoe de Brabantse familie Nagelkerke met de kids op shopavontuur ging. De kinderen slaagden erin om nieuwe kleding te scoren, maar daar hing wel een flink prijskaartje aan. In de aflevering van dinsdag vertelde vader Jan dat ze het kopen van kleding altijd op dezelfde manier aanpakken. ''We hebben de kinderbijslag net gehad, dus daar kunnen we dan kleding van kopen.''

Verbazing

Dinsdag zien Een Huis Vol-kijkers hoe de familie Nagelkerke 1268,85 euro moet afrekenen voor de shopsessie. Dat het kopen van kleding meer dan 1200 euro kost, kunnen veel kijkers van het programma maar niet begrijpen. Aangezien het leven met acht kinderen al vrij duur is, vragen ze zich af waarom de shopsessie niet een stuk voordeliger kan. 

Meer over